NetEase Games koopt No More Heroes-studio


“NetEase Games begrijpt den sterke eigenschappen van Grasshopper Manufacture Inc. plusteken wil onzerzijds ondersteunen indien reuze betrouwbare partner. NetEase gaat vooral verantwoordelijk wordt voordat ie adviseren van onze zakelijke activiteiten plusteken gaat den ontwikkeling van games bekostigen”, aldus CEO Goichi ‘Suda51’ Suda.

Volgens Suda willen games van Grasshopper hun unieke stijl blijven bewaren. Vroeger verschenen spellen van den studio zijn onder andere den No More Heroes-games, Killer 7 plusteken Lollipop Chainsaw. Vroeger liet Suda nu weten voorlopig klaar te zijn met den No More Heroes-franchise.


 • eastward

  Eastward is noch veel meer dan schitterend 22 oktober 2021 13:10


 • Mythic Quest

  Derde plusteken vierde seizoen van Mythic Quest bevestigd 22 oktober 2021 10:10


 • Crysis

  Den lieve Xbox-deals van den week 22 oktober 2021 10:10


 • Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

  Den lieve Nintendo Switch-deals van den week 22 oktober 2021 10:10


 • inscryption

  Den lieve pc-deals van den week 22 oktober 2021 09:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader