Nieuwe Dark Pictures Anthology-game The Devil in Me onthuld


Vandaag lanceert The Dark Pictures Anthology: House of Ashes. Ie is normaal dat den nieuwe spel te den horrorreeks wordt aangekondigd aan ie einde van den vorige spel plusteken dat is zowel nu gebeurd.

Ter den teaser, diegene hieronder is te zien, wordt gemeld dat ie volgende spel mits eentje soort ‘seizoensfinale’ van den reeks functioneert. Ermee lijkt men te hinten zoals meer games na The Devil te Mij. 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ontving eentje 8,5 op Gamer.nl: “Ie is eentje hevig was pennen plusteken was geacteerde, interactieve actie-horrorfilm. Nipt mits eerdere porties draait ie spel wegens keuzes: jouw beslissingen defini of den personages ie vertelsel ongedeerd uitkomen. Kleine technische problemen plusteken eentje steeds minder welkome Gezinsvoogd peuzelen iets van den kwaliteit voltooid, maar er blijft toereikend vlees aan den botten wegens dit vijf uur durende vertelsel meerdere malen te willen doorlopen.”


 • Splinter Cell

  Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell te ontwikkeling ter Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


 • uncharted

  Erbij eentje domme gamereeks mits Uncharted past eentje domme actiefilm 23 oktober 2021 08:10


 • House of Ashes

  Watten spelen wij dit weekend? 23 plusteken 24 oktober 22 oktober 2021 17:10


 • State of play

  Sony zendt woensdag 27 oktober nieuwe State of Play uit 22 oktober 2021 16:10


 • Bovenaanzicht van HyperX Fury DDR5-geheugenmodules in een MSI MEG Unify Z690-moederbord.

  MSI verwachten 50-60 procent prijstoename voordat DDR5-geheugen 22 oktober 2021 16:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader