Carrion nu beschikbaar voor PlayStation 4


Den spel kwam vorig schooljaar reeds uit voordat Switch, pc plus Xbox One, maar is nu dus zowel op PS4 verkrijgbaar. Hieronder is dan zowel eentje lanceringstrailer te zien.’

Te Carrion is den speler noch ie slachtoffer, maar uitgerekend ie vreemde verschijnsel diegene alle andere personages van kantkloswerk maakt. Den gebruiker speelt mits eentje wezen van vreemde komaf plus met veel tentakels.

Ie mikpunt van den spel is wegens wraakneming te nemen op den medewerkers diegene ie monster hebben opgesloten. Terwijl den speler medewerkers verslindt, wordt nieuwe vaardigheden vrijgespeeld diegene wederom promoten ie monster eentje weg te permitteren vinden zoals den vrijheid.

Carrion ontving eentje 6,5 op Gamer.nl: “Eerst lijkt ie nep Carrion leunt op ie originele principe van ‘reversed horror’, waarbij den speler ie monster is. Ie mondt uiteindelijk uit te eentje vrij basale metroidvania met eentje wieg jaren 80-stijltje plus watten geinige gameplayideeën.”


 • Payday 3

  Payday 3 speelt zichzelf be te New York City 24 oktober 2021 12:10


 • eFootball 2022

  Eerste eFootball 2022-update uitgesteld 24 oktober 2021 12:10


 • Wu-Tang Clan

  Mogelijke Wu-Tang Clan-game te den maak gedurende Microsoft 24 oktober 2021 12:10


 • Project Zero: Maiden of Black Water

  Remasters van oude Project Zero-games wordt overwogen 24 oktober 2021 12:10


 • Den Jlab Talk Go is eentje minuscule vooruitgang op den microfoon van jou gameheadset 24 oktober 2021 09:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader