De Jlab Talk Go is een minuscule verbetering op de microfoon van je gameheadset


Den Jlab Talk Go is den goedkoopste usb-microfoon uit ie assortiment van Jlab: jij haalt hem te stulp voordat nog geen 70 euro. Voordat dat strafbaar ontvang jij uiteraard den microfoon zelf, maar zowel eentje usb-c zoals -a-kabel plusteken eentje kleine, driebenige desktopstandaard met rubberen voetjes.

Bouwkwaliteit

Nipt indien den Jlab Play, is zowel den Talk Go voorzien van blauwe accenten. Achter den plastic grille vind jij eentje blauwe windkap plusteken zowel den voordien genoemde rubberen pootjes zijn blauw tendentieus. Den driebenige standaard is voorts volledig vervaardigd van metaal plusteken voelt ermee behoorlijk stevig plusteken vertrouwenwekkend aan.

Datzelfde geldt helaas noch voordat den microfoon. Den plastic grille diegene den membranen beschermt oogt redelijk stevig, maar schenken eentje ietsje mee indien jij erop duwt. Hoewel ie grootste sector van den bewoning – op den grille na – van metaal is, valt op dat den Jlab Talk Go ongelofelijk licht is. Natuurlijk zegt dat noch meteen iets overheen den klank van dit microfoon, maar ie zorgt welnu voordat den nodige twijfels overheen den levensduur van den Talk Go.

Onderop den microfoon zitten den nodige schakelaars. Zoals medegedeeld beschikt den microfoon overheen meerdere membranen plusteken dat zorgt ervoor dat jij kunt schakelen tussen twee verschillende richtingskarakteristieken. Dit doet jij met den lichtknop centraal onderop den Talk Go: druk jij dit lang te, dan schalm jij tussen eentje omnidirectionele- plusteken cardioid-karakteristiek. Druk jij hem kort te, dan mute jij ie signaal.

Ter den praktijk

Ongeacht den multifunctionele mute-knop is er onderop den microfoon zowel eentje volumewiel plusteken eentje hoofdtelefoonuitgang te vinden. Via dit hoofdtelefoonuitgang is er meteen monitoring vacant. Ter den handleiding plusteken online instructievideo’s wordt verteld dat ie volumewiel ie volumeniveau van den directe monitoring aan schenkkan voetstappen. Ter den praktijk blijkt dit noch ie geval; ie volumewiel bestuurt louter ie totale uitgangsniveau.

Dat betekent dat er geen potentie is wegens jij inherent stemgeluid zachter te zetwerk. Nog los van ie waarheid dat ie vreemd is dat den handleiding plusteken instructievideo’s verschillend declareren, is ie behoorlijk onpraktisch. Heb jij den Jlab aangesloten plusteken jij hoofdtelefoon ingeprikt, dan kun jij geen rietje luisteren zonder den hele tijdstip versterkt omgevingsgeluid er doorheen te horen. Uitgezonderd jij den meteen monitoring volledig uitschakelt voort voordat jij in- plusteken output eentje andere inspiratiebron te uitpikken natuurlijk, maar dat is noch te iedere situatie den uitgelezene uitkomst. Ie is eentje behoorlijke kaarsendover op den gebruiksvriendelijkheid.

Watten gebruikservaring betreft is er voorts werkelijk noch meteen iets mis met den Talk Go, maar ie valt welnu op dat niets vanzelf gaat. Noch louter voordat ie uitzetten van den meteen monitoring moeten jij handmatig instellingen veranderen, zowel indien jij den microfoon aansluit wordt hij noch moeiteloos indien in- of outputapparaat herkend.

Den klank

Den klank van den microfoon is op ie niveau dat jij kunt vooruitzien voordat dit prijs. Ter cardioide modus is den Talk Go ongelofelijk sentimenteel voordat laagfrequente kennisgeving. Den plastic grille dempt, noch geheel verassend, vrijwel niets aan luchtdrukverschillen. Zowel den inwonende windkap lijkt niets te verrichten voordat p- plusteken b-klanken. Dat zorgt ervoor dat stemmen noch louter ietwat nasaal timmeren, maar dat jij te medeklinkers zowel eentje flinke plop wegens jij oren krijgt.

Wil jij watten minder omgevingsgeluid op jij stemopname plusteken beweeg jij daarom watten nader den microfoon, dan valt op dat er snel vervorming vormt. Zelfs indien jij den gain digitaal vrijwel helemaal dichtdraait, is ie over plusteken toe nog oppassen dat jij geen vervormingseffect opneemt. Ter den omnidirectionele modus lijkt den Jlab Talk Go hier eentje stuk minder sentimenteel voordat, maar ontbreekt ie dan weer aan den nodige definitie te den klank.

Jij schaft voordat 70 euro effectief waargenomen eentje kleine vooruitgang aan ten opzichte van den inwonende microfoon van jij laptop of goedkope gameheadset

Concluderend

Den Jlab Talk Go is eentje eenvoudige usb-microfoon met problemen diegene te vooruitzien zijn te eentje microfoon van dit prijs. Jij schaft voordat 70 euro effectief waargenomen eentje kleine vooruitgang aan ten opzichte van den inwonende microfoon van jij laptop of goedkope gameheadset; dat is simpelweg ie strafbaar noch waard. Eentje werkelijke podcast zul jij met den Talk Go noch maken. Voordat gaming is ie daarnaast eentje vitaal gemis dat den meteen monitoring noch te volume instelbaar blijkt. Jij kunt huis even doorsparen.


  • eastward

    Eastward is noch veel meer dan schitterend 22 oktober 2021 13:10


  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes werkt indien spel én indien vertelsel 21 oktober 2021 16:10


  • Den Heldendicht H6Pro Open Back-gamingheadset slaat den schap mis 21 oktober 2021 12:10


  • Den Turtle Beach Recon 500 presteert op klankgebied veraf bovenop zijn prijs 20 oktober 2021 11:10


  • Den Heldendicht H6Pro Closed Back-gameheadset: prijs plusteken mogelijkheden noch te balans 17 oktober 2021 09:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader