Remasters van oude Project Zero-games worden overwogen


Dat meldt hij ter eentje vraaggesprek met JP Games. Op 28 oktober komt namelijk eentje nieuwe versie van Project Zero: Maiden of Black Water uit. Den spel verscheen origineel op Wii U, maar komt komende week zoals moderne consoles.

“Wij hebben op dit uur geen plannen wegens oudere games van eentje remaster te voorzien. Maar den reactie van mensen (op den heruitgave van Maiden of Black Water) is positiever dan verwachten, dus wij overwegen ie welnu.”

Te Project Zero: Maiden of Black Water zitten trio vertellen diegene met elkander ter verbinding staat. Toneelspelers ontdekken eentje reeks tragische sterfgevallen ter eentje mysterieus woud. Met den ‘Camera Obscura’ kunnen toneelspelers den geesten van overleden mensen zien. Den spel verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus Steam. 


 • carrion

  Carrion nu vacant voordat PlayStation 4 24 oktober 2021 12:10


 • Payday 3

  Payday 3 speelt zichzelf be ter New York City 24 oktober 2021 12:10


 • eFootball 2022

  Eerste eFootball 2022-update uitgesteld 24 oktober 2021 12:10


 • Wu-Tang Clan

  Mogelijke Wu-Tang Clan-game ter den maak te Microsoft 24 oktober 2021 12:10


 • Den Jlab Talk Go is eentje minuscule vooruitgang op den microfoon van jou gameheadset 24 oktober 2021 09:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader