Tormented Souls komt begin 2022 naar PS4, Xbox One en Switch


Dat hebben verspiller PQube plusteken ontwikkelaars Dual Effect plusteken Abstract Digital Works aangekondigd. Den spel verscheen op 27 augustus nu op PlayStation 5 plusteken Steam plusteken op 7 september op Xbox Series X plusteken S. Op 28 oktober komt er zowel eentje kosteloos update uit voordat den bestaande versies met erin eentje nieuwe uitrusting plusteken wapen.

Tormented Souls is geïnspireerd wegens klassieke survivalhorrorgames mits Resident Evil plusteken Silent Hill. Toneelspelers wordt mits Caroline zoals eentje klein stadje genaamd Winterlakte gelokt, waar zij uiteindelijk moeten vechten voordat haar leven.

Den sfeer is vergelijkbaar met den klassieke survivalhorrorgames, maar qua besturing plusteken camera is ie spel eentje stuk moderner. Daarnaast zijn spiegels te ie spel eentje soort portaal zoals eentje andere positie plusteken tijdstip.


 • guardians of the galaxy

  Marvel’s Guardians of the Galaxy is den grappigste spel van ie schooljaar 25 oktober 2021 15:10


 • Close-up van een Coreliquid-koelelement van MSI.

  Oudere koelers spreiden druk mogelijk onevenredig op Alder Lake-cpu’s 25 oktober 2021 13:10


 • Promotionele render van de Razer Hanbo-koeler en Razer Kunai-ventilatoren in een game-pc.

  Razer breidt uit met ventilatoren, voeding plusteken meer hardware 25 oktober 2021 12:10


 • Mario

  Charles Martinet: ‘Ik wil Mario van stem voorzien totdat ik dood neerval’ 25 oktober 2021 11:10


 • Vampyr

  PS5- plusteken Xbox Series-update voordat Vampyr uitgebracht 25 oktober 2021 11:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader