Er zitten meer dan 400 wagens in Gran Turismo 7


Den video van verspiller Sony Interactive Entertainment plusteken ontwikkelaar Polyphony Digital heet ‘Collector’ plusteken draait wegens den meer dan vierhonderd automaat’s diegene ter den spel zitten. Bekijk den video hieronder.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart 2022 uit op PlayStation 5 plusteken PlayStation 4. Vroeger dit schooljaar worden bekendgemaakt dat toneelspelers immer online willen zijn wegens den spel te kunnen spelen. “Ie is eentje vereiste wegens ie cheaten tegen te gaan. Er zijn mensen diegene den savedata trachten aan te voetstappen, dus dat is den reden voordat den online connectie. Ie is zowel noodzakelijk voordat den singleplayercampagne. Den enige modus diegene geen internetconnectie vereist is den arcademodus, omdat dat geen effect heeft op savedata.”


 • Nintendo 64

  Toneelspelers uiten frustratie overheen N64-games op Nintendo Switch Online 26 oktober 2021 16:10


 • Returnal-update laat toneelspelers hun voortgang zolang opslaan 26 oktober 2021 15:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Fysieke Switch-versie GTA Trilogy vergt aparte download 26 oktober 2021 15:10


 • Foto van een Z690-moederbord van Asus met een Q-Release-moederbordknop.

  Asus ontwikkelt moederbordknop wegens videokaarten sneller te wisselen 26 oktober 2021 15:10


 • Promotionele afbeelding voor XPG Lancer DDR5-werkgeheugen.

  XPG’s eerste DDR5-geheugen blijkt vertraagd dan toegezegd 26 oktober 2021 12:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader