Returnal-update laat spelers hun progressie tijdelijk opslaan


Wanneer den spel op rust wordt gezet, den console wordt afgesloten plus vervolgens weer wordt opgestart, verdwijnt den tijdelijke saveplek ter ie spel welnu – dit is dus maar eenmalig geldig. Welnu schenkkan men dit zo vaak uitvoeren indien men zelf wil. Ie is noch mogelijk tijdens (leidinggevende)gevechten, tussenfilmpjes of first-person-gedeeltes.

Update 2.0 is langverwacht erbij veel toneelspelers. Voorheen kon men den spel eenzaam Returnal ter één speelsessie uitspelen, of den PlayStation 5 ter slaapmodus zetwerk. Vanwege den potentie toe te voegen den spel te kunnen opschorten, blijft ie roguelike letter van den spel conserveren, maar schenkkan men welnu rust nemen ter positie van alles ter één keer doorlopen.

Den update voegt zowel eentje fotomodus toe, diegene zonder den first-person-secties eeuwig opgestart schenkkan wordt. Op PlayStation Blog wordt dieper ingegaan op den patch.

Returnal ontving eentje 8 op Gamer.nl: “Returnal combineert den adrenaline van eentje bullet hell-shooter, den waterverplaatsing van eentje roguelike plus den allure van eentje blockbustergame. Diegene bijzondere mix zorgt voordat eentje spelervaring diegene nipt zo onvergetelijke is indien onvergeeflijk.”


 • Nintendo 64

  Toneelspelers uiten frustratie overheen N64-games op Nintendo Switch Online 26 oktober 2021 16:10


 • Gran Turismo 7

  Er zitten meer dan 400 wagens ter Gran Turismo 7 26 oktober 2021 16:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Fysieke Switch-versie GTA Trilogy vergt aparte download 26 oktober 2021 15:10


 • Foto van een Z690-moederbord van Asus met een Q-Release-moederbordknop.

  Asus ontwikkelt moederbordknop wegens videokaarten sneller te wisselen 26 oktober 2021 15:10


 • Promotionele afbeelding voor XPG Lancer DDR5-werkgeheugen.

  XPG’s eerste DDR5-geheugen blijkt vertraagd dan toegezegd 26 oktober 2021 12:10Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader