Omzet Xbox-hardware met 166 procent gestegen


Dat heeft ie nering toestaan weten. Dat is ene vrij uiteraard gevolg van ie waarheid dat staart vorig schooljaar den Xbox Series X plusteken S uitkwamen; te dezelfde tijdsperiode vorig schooljaar waren diegene consoles nog noch uit. Den complete gamedivisie van Microsoft is daarnaast met zestien procent gestegen ten opzichte van dezelfde tijdsperiode vorig schooljaar.

CFO Amy Hood liet aan investeerders weten dat ie nering afgelopen kwartaal meer Xbox Series X plusteken S-consoles heeft verscheept dan verwachten, ondanks ie tekort aan chips. Precieze aantallen zijn echter noch medegedeeld.

Microsoft zag zowel groei te Xbox Spel Pass-abonnees, nu worden er zowel hier geen precies nummer gegeven. Den laatste keer dat Microsoft ie tal Spel Pass-abonnees aangaf, wasgoed te januari dit schooljaar: waarna waren dat er 18 miljoen. Vroeger gaf Microsoft nu welnu aan dat ie tal abonnees noch zo hard groeide mits verwachten.


 • Sackboy: A Big Adventure

  PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure komt mogelijk zoals pc 27 oktober 2021 15:10


 • the division 2

  Nieuwe The Division 2-modus lanceert te schrikkelmaand 2022 27 oktober 2021 15:10


 • Doom Eternal

  Horde-modus nu vacant te Doom Eternal 27 oktober 2021 15:10


 • Back 4 Blood

  Back 4 Blood telt nu meer dan zes miljoen toneelspelers 27 oktober 2021 15:10


 • Inscription

  Inscryption is noch watten jij verwachten, maar dat had jij vast nu verwachten 27 oktober 2021 11:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader