PlayStation Plus-games van november mogelijk gelekt


Ie gaat wegens den actie-rpg Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, den multiplayergame Knockout City, den virtualrealitygame The Walking Dead: Saints and Sinners plusteken den partygame First Class Trouble.

Sony heeft den PlayStation Plus-games van november nog noch officieel bevestigd. Den games werden echter gemeld onderbrak Dealabs, dat vroeger zowel alreeds juist PS Plus-games lekte. Daarbij gaf Sony vroeger aan dat Plus-leden vanaf november be plusteken toe PlayStation VR-games zullen ontvangen, watten met The Walking Dead: Saints and Sinners overeen lijkt te komen.

Op dit ogenblik kunnen PlayStation Plus-leden nog den games van oktober binnenhalen. Ie gaat wegens den PlayStation 5-verise van den tactische shooter Hell Let Loose, den vechtgame Mortal Kombat X (PS4-versie diegene zowel speelbaar is op PS5) plusteken golfspel PGA Tour 2K21 (PS4-versie diegene zowel speelbaar is op PS5).


 • Inscription

  Inscryption is noch watten jou verwachten, maar dat had jou vast alreeds verwachten 27 oktober 2021 11:10


 • Halo Infinite

  Neem ie op tegen den Banished te Halo Infinite 27 oktober 2021 11:10


 • Blizzcon

  Blizzcon start volgend schooljaar geannuleerd 27 oktober 2021 10:10


 • Pikmin Bloom

  Slee-game Pikmin Bloom uitgebracht te Australië plusteken Singapore 27 oktober 2021 09:10


 • Shadow Warrior 3

  Shadow Warrior 3 uitgesteld zoals 2022 27 oktober 2021 09:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader