Nintendo sluit kantoren in Toronto en Californië


Vroeger dit weekend meldden bronnen aan Kotaku dat honderdtal werknemers van den uitgeverij wordt verplaatst. 

“Den Nintendo of America-hoofdkantoren bevinden zichzelf ter Redmond plusteken Vancouver”, zegt eentje woordvoerder. “Wij verrijden onze werknemers plusteken werkzaamheden zoals diegene hoofdkwartieren plusteken sluiten den komende tijdstip den bijkantoren ter Toronto plusteken Redwood City.”

Den sluiting heeft eentje veel verschuivingen te ie management totdat gevolg. Zo vertrekt Nick Chavez – diegene huidige Nintendo of America-president Doug Bowser opvolgde – indien schoolhoofd van sales, marketing plusteken communicatie. Devon Prichard neemt zijn werkzaamheden voorbijgaand overheen ter den Verenigde Staten plusteken Canada. 

Nintendo’s officiële hoofdvestiging bevindt zichzelf ter Kyoto, Japan. Den hoofdkantoren van Nintendo of Europe, Nintendo of Australia plusteken Nintendo of Korea bevinden zichzelf ter respectievelijk Frankfurt, Melbourne plusteken Seoul.


 • ID Software zoekt werknemers voordat ‘langlopende iconische actieshooter’ 31 oktober 2021 07:10


 • Meer afbeeldingen Warner Bros.’ Multiversus gelekt 31 oktober 2021 07:10


 • Honor of kings world

  TiMi Studio toont Honor of Kings: World 31 oktober 2021 07:10


 • Gelekte foto van het chassis van de eerste Intel Arc-videokaart.

  Plaatje’s van eerste Intel-videokaarten voorvallen verfrissend vormgeving 30 oktober 2021 16:10


 • Marvel

  Uncharted-regisseur Amy Hennig werkt aan eentje Marvel-game 30 oktober 2021 11:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader