Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel's Avengers gehaald


Dat heeft men via ie officiële Twitter-account van den spel aangekondigd. Den zogenaamde Hero’s Catalysts plusteken Fragment Extractors, waarmee toneelspelers kunnen levelen ter den spel, zullen noch meer met feitelijk poen aangeboden wordt plusteken ge nog maar ter den spel vrij te spelen zijn.

Crystal Dynamics plusteken Square Enix maakten ie ter oktober mogelijk wegens Hero’s Catalysts plusteken Fragment Extractors met feitelijk poen te kopen. Dit maakte veel toneelspelers woedend, vermits dat ie spel ten dele pay-to-win maakte: den items wordt namelijk tweedehands wegens sterker te wordt ter ie spel. 

Ter ie Twitter-bericht verontschuldigt Crystal Dynamics zichzelf voordat den preferentie. Den ontwikkelaar hoopt dat ie wegdoen van den verwerven “den eerste stap is ter ie herbouwen van jullie vertrouwen ter onzerzijds”.


 • Nintendo 64

  Nintendo 64-controller voordat Switch totdat volgend schooljaar volgeboekt 03 november 2021 14:11


 • ‘Donkey Kong krijgt inherent animatiefilm’ 03 november 2021 14:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt poot voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11


 • bonuslevel

  Dit wordt den volgende Mario-game plusteken Bonusbaby’s – Bonuslevel #69 03 november 2021 13:11


 • Voice of Cards zet ie traditionele rollenspel op den toegangsbewijs 03 november 2021 12:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader