Danny Trejo-missie te vroeg aan Far Cry 6 toegevoegd


Den missie ‘Dani & Danny vs Everybody’ wasgoed nog te ontwikkeling plusteken moeten schrede te december uitkomen mits downloadbare content. Ene vroege versie van den dlc worden voorheen dit week echter ofschoon aan den spel toegevoegd. Hieronder zijn beeldhouwwerken van den missie te zien.

Ubisoft heeft Waardigheidstitel Update 2 voordat Far Cry 6 uitgegeven, waarmee den missie verwijderd is. Voorts wordt er diverse bugs weggewerkt plusteken gebruiksvriendelijke toevoegingen gedaan. Zo is ie nu mogelijk wegens ie filmpje aan ie start van den strijd overheen te slaan. Zowel zijn er nieuwe dagelijkse plusteken wekelijkse uitdagingen toegevoegd. Hier is alle inhoud van den update te bekijken.


 • CMOS-probleem zowel op PlayStation 5 opgelost 03 november 2021 11:11


 • Marvel Avengers laura bailey interview

  Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel’s Avengers gehaald 03 november 2021 11:11


 • Sol Cresta

  PlatinumGames’ Sol Cresta uitgesteld 03 november 2021 11:11


 • eFootball 2022

  Uitgestelde eFootball 2022-patch komt vrijdag uit 03 november 2021 11:11


 • Netflix

  Mobiele games vanaf vandaag speelbaar via Netflix op Android 03 november 2021 09:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader