Mobiele games vanaf vandaag speelbaar via Netflix op Android


Te juli kondigde Netflix alhoewel aan zowel games te willen overhandigen. Te augustus werden den spellen Stranger Things: 1984 plus Stranger Things 3 alhoewel via den voorkomendheid vacant pretenderen ter Polen. Te september kwamen daarheen den games Shooting Hoops, Teeter Up plus Card Blast zowel erop. Nu wordt den service rondom dit vijf games dus wereldwijd vacant pretenderen.

Mensen hebben exclusief eentje Netflix-abonnement plus eentje Android-toestel nodig wegens den games te kunnen spelen. Er komt eentje speciaal tabblad te den service te staan van waaruit den games speelbaar zijn. Den games zijn zonder reguliere abonnementskosten kosteloos wegens te spelen plus bevatten geen advertenties of in-app acquireren. Welnu willen den games, wanneer geselecteerd ter den app, vantevoren gedownload wordt ter den Google Play Store. Vervolgens kunnen den spellen onmiddellijk via den Netflix-app opgestart wordt.

Netflix is van project ie aanbod van beschikbare spellen uit te breiden, maar vooralsnog gaat ie exclusief wegens den bovengenoemde vijf games. Ie handel kocht recentelijk Oxenfree-ontwikkelaar Night Schoolgebouw Studio op, dus waarschijnlijk komt diegene spel plus ie volgende voortzetting zowel op den voorkomendheid te staan. Aan The Verge meldt Netflix dat iOS-ondersteuning zowel op den programma staat.


 • Psychonauts 2-patch voegt handige end-game opties toe 03 november 2021 08:11


 • Blizzard

  Blizzard-hoofd Jen Oneal vertrekt erop Blizzard 03 november 2021 08:11


 • Diablo 4

  Diablo 4 plus Overwatch 2 wederom uitgesteld 03 november 2021 08:11


 • Smash Bros. Ultimate

  Sakurai sluit eentje nieuwe Smash Bros.-game noch uit 02 november 2021 16:11


 • Awesome Games Done Quick

  Games voordat Awesome Games Done Quick 2022 bekendgemaakt 02 november 2021 16:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader