Psychonauts 2-patch voegt handige end-game opties toe


Zo kunnen mensen diegene ie spel hebben uitgespeeld dankzij den update ene speciale filterzakje voordat hun camera kopen wegens verzamelobjecten te den spel te kunnen zien. Op diegene wijze moeten ie makkelijker zijn wegens alles te ie spel te verzamelen. Zowel wordt te locaties met ene vinkje gedeclareerde dat alle verzamelitems zijn gevonden. Voorts moeten ie nu mogelijk zijn wegens Achievements verwant aan ie verslaan van vijanden te ontgrendelen na ie uitspelen van den spel. Ter onderstaande video toont Double Fine den patch te daad.

Psychonauts 2 is nu verkrijgbaar voordat Xbox-consoles, pc plus PlayStation 4. Gamer.nl beloonde den spel met ene 8,5: “Psychonauts 2 is misschien noch den uiterst afgewerkte platformer uiteindelijk, maar televisiekanaal zoals ie eerste fragment barst dit avontuur van den slimme vondsten plus creativiteit. Den uitstapjes zoals ie binnenste van ie brein zijn noch eenzaam komisch plus origineel, maar zweven steevast op verrassende omgangsvormen samen met ie intrigerende hoofdverhaal. Den uitgebreide personages van bonte personages plus den met reserve’s gevulde spelwereld doet den surplus van ie werkgelegenheid. Ermee heeft Psychonauts na intact lang wachten tenslotte ene waardig voortzetting gekregen.”


 • Blizzard

  Blizzard-hoofd Jen Oneal vertrekt te Blizzard 03 november 2021 08:11


 • Diablo 4

  Diablo 4 plus Overwatch 2 wederom uitgesteld 03 november 2021 08:11


 • Smash Bros. Ultimate

  Sakurai sluit ene nieuwe Smash Bros.-game noch uit 02 november 2021 16:11


 • Awesome Games Done Quick

  Games voordat Awesome Games Done Quick 2022 bekendgemaakt 02 november 2021 16:11


 • 180 miljoen mensen spelen elke maand Runeterra-games 02 november 2021 14:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader