Animal Crossing: New Horizons-update plots al beschikbaar


Dat is opvallend, omdat den update voordat aanstaande vrijdag gepland stond. Switch-gamers kunnen ene melding van den update vanzelf ontvangen op hun console, maar erbij software updates schenkkan er zowel handmatig zoals wordt gezocht.

Den update voegt veel nieuwe elementen aan den Switch-game toe. Zo wordt onder andere ie Roost-café aan den spel toegevoegd. Den locatie bevindt zichzelf ter ie museum plusteken wordt gerund om ie personage Brewster. Voorts is ie mogelijk wegens ene bootreis te maken met Kapp’n, diegene toneelspelers uiteindelijk erbij ene mysterieus schiereiland brengt. Zowel is ie schiereiland van Harvv uitgebreid, zijn er nieuwe crafting-opties plusteken meubels plusteken is den spel op diverse wegen gebruiksvriendelijker werd.

Den Happy Huis Paradise-uitbreiding, dat zowel mits losstaande spel gespeeld schenkkan wordt, komt zover vertrouwd welnu schrede ochtend uit. Erin ontwerpen toneelspelers ene droomeiland voordat andere personages. Dit vergroting kost 24,99 euro maar is kosteloos voordat mensen met ene Nintendo Switch Online Expansion Pack.


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 schenken vol gas 04 november 2021 08:11


 • Marvel’s Midnight Suns uitgesteld zoals tweede tweede van 2022 04 november 2021 07:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 ondersteunt geen 120 frames vanaf tellen op consoles 04 november 2021 07:11


 • World War Z

  World War Z nu verkrijgbaar voordat Nintendo Switch 04 november 2021 07:11


 • Call of duty vanguard

  Den cinematische ervaring van Call of Duty: Vanguard 04 november 2021 07:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader