Blizzard-hoofd Jen Oneal vertrekt bij Blizzard


Den voormalige Vicarious Visions-baas worden te augustus samen met Mike Ybarra aangesteld indien directeur van Blizzard nadat J. Allen Brack vertrok zoals verontschuldiging van den tenlastelegging van den staat Californië voordat ie giftige rijrichting op den werkvloer onder den verspiller.

Oneal laat weten dat zij noch vertrekt omdat zij geen opeenstapeling meer ziet voordat Blizzard. “Ik ben geïnspireerd voort den passie van iedereen hier – men werkt met passie aan eentje betekenisvolle, blijvende verandering. Dit energie heeft mij geïnspireerd wegens te vertrekken plus te verkennen hoe ik meer diversiteit te games vermag krijgen plus zo hopelijk eentje bredere impact vermag maken op den industrie, waar zowel Blizzard plus andere studio’s gewin onder hebben. Ik weet nog noch zeker te watten voordat vorm dat gebeurt, maar ik kijk er zoals uit wegens daarginds tijdens mijn nieuwe trektocht achter te komen.”

Mike Ybarra – diegene voorheen meer dan twintig klas onder Microsoft heeft gewerkt – blijft indien directeur aangesteld.


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt onderstel voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11


 • bonuslevel

  Dit wordt den volgende Mario-game plus Bonusbaby’s – Bonuslevel #69 03 november 2021 13:11


 • Voice of Cards zet ie traditionele rollenspel op den kaartje 03 november 2021 12:11


 • Far Cry 6 Artwork

  Danny Trejo-missie te vroegtijdig aan Far Cry 6 toegevoegd 03 november 2021 11:11


 • CMOS-probleem zowel op PlayStation 5 opgelost 03 november 2021 11:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader