Gameplay en collector's edition van Elden Ring onthuld


Te den gameplay, diegene van den pc-versie van den spel afkomt, wordt meer van den spelwereld getoond, tegenstelling den ‘Lands Between’. Zo zien ogen eentje Webpagina of Grace, den Bonfires van dit spel. Zowel wordt eentje gigantische draak getoond, is den toegangsbewijs van ie spel te zien plus wordt er veel gereden op eentje vos.

Aan ie einde van den gameplay worden voorts eentje collector’s edition van den spel getoond, waar hieronder eentje kiek van is te zien. Hierin zit noch ge den spel, maar zowel eentje steelbook, artboek, digitale soundtrack plus beeld. Daarnaast is er eentje ‘premium collector’s edition’ met alle voorgaande inhoud, eveneens eentje replica van den hoofdbescherming van ie hoofdpersoon uit den spel.

Totdat slot heeft Sony eentje pre-order-trailer van den spel online plaatsen, diegene hieronder zowel te zien is. Op 12 november wordt eentje gesloten netwerktest rondom den spel gehouden. Mensen kunnen zichzelf hier inschrijven wegens eentje mogelijkheid te maken eentje plek te bemachtigen.

Elden Stadionring worden te 2019 aangekondigd onderbrak uitgeverij Bandai Namco plus ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is den ontwikkelaar van games mits Dark Souls, Bloodborne plus Sekiro: Shadows Diegene Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met ie schrijven van ie vertelsel. Den spel komt op 25 sprokkelmaand 2022 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc.

Elden Ring


 • Forza Horizon 5

  Den lanceringstrailer van Forza Horizon 5 04 november 2021 15:11


 • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

  Tesla-boordcomputer weliswaar noch helemaal vergelijkbaar met PS5 04 november 2021 14:11


 • Nintendo Switch

  92,87 miljoen exemplaren van den Nintendo Switch verscheept 04 november 2021 13:11


 • Ticket van nieuwe Call of Duty: Warzone-map Caldera getoond 04 november 2021 13:11


 • Een Grand Theft Auto-vrachtwagen met het EVGA-logo op de zijkant.

  Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen te Californië 04 november 2021 13:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader