Kaart van nieuwe Call of Duty: Warzone-map Caldera getoond


Activision hield gisteren eentje evenement rondom den lancering van Call of Duty: Vanfuard. Ginds werden zowel speciale schillen weggegeven met daarop den toegangsbewijs van den nieuwe ordner. Hieronder is eentje plaatje van den toegangsbewijs te zien.

Den toegangsbewijs bevestigt dat den ordner zichzelf afspeelt op 16 mei 1941. Zowel wordt enkele gebieden benoemd, waaronder den Phosphor Mines, Airport, Volcano, City Capital, Fishing Village, Taro Farms, Beach Defences, Submarine Base, Ancient Structures, Naval Shipyard plusteken Ore Processing Docks.

Hoewel Call of Duty: Vanguard ochtend uitkomt, lanceert den Caldera-map op 2 december ter Warzone. Dan begint namelijk zowel ie eerste seizoen van Warzone Pacific. Mensen diegene Vanguard hebben mogen welnu 24 uur voordien opstarten aan ie nieuwe seizoen.

Call of Duty Warzone

 • Een Grand Theft Auto-vrachtwagen met het EVGA-logo op de zijkant.

  Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen ter Californië 04 november 2021 13:11


 • switch oled

  Nintendo Switch Oled-model kopen: Alle winkels plusteken inlichting op eentje rij 04 november 2021 13:11


 • Den lieve Xbox-deals van den week 04 november 2021 12:11


 • Lost Judgement

  Den lieve PlayStation-deals van den week 04 november 2021 12:11


 • Shadow of the Tomb Raider

  Den lieve pc-deals van den week 04 november 2021 12:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader