Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Ring


Inloggen op Facebook straks noch meer nodig op Oculus Quest

Dat worden tijdens ie Facebook Connect-evenement aangekondigd, waar zowel worden gemeld dat ie moederbedrijf achter ie socialmediaplatform Meta gaat heten.

Voorheen worden geclaimd dat iedereen vanaf 2023 met ene Facebook-account zullen willen inloggen op ene Oculus Quest-bril, maar dit is dus teruggedraaid. Er komen zowel andere inlogmogelijkheden vacant, reeds moeten men nog aankondigen watten hier precies ander valt. Ie is daarbij zowel noch verhelderend of er ene vervangende inlog verplicht wordt, bijvoorbeeld voordat Meta.

Lees voorts

Quest 2

Artwork van geannuleerde Valve-game Stars of Blood gevonden

Twitter-gebruiker game_obscure plaatste den artwork. Volgens den gebruiker zullen den artwork op den bedrijfsdatabase valvearchive.com te vinden zijn, waar ie reeds sinds augustus 2019 staat.

Den artwork voordat dit “ruimtepiratengame” toont diverse futuristische omgevingen, tevens ene woestijn. Zowel zijn er allerlei ontwerpen voordat ruimteschepen gevonden. 

Lees voorts

Stars of Blood

It Takes Two ter november zoals Xbox Spel Pass

Den coöperatieve platformer van Hazelight Studios is op 4 november vacant voordat console, pc plusteken cloud, tevens spinnenjachtgame Kill It With Fire. Twee dagen vroeger, op 2 november, komt Unpacking zowel zoals alle trio den platformen.

Op 9 november kunnen Xbox-, pc- plusteken cloud-gebruikers aan den slag met Football Manager 2022. Op dezelfde dag verschijnt Forza Horizon 5 voordat dezelfde platformen.

Lees voorts

it takes two

Op verzoek: Den moeilijkste Achievements plusteken Trophies aller tijden

Sinds Microsoft zij ter 2005 introduceerde op den Xbox 360 zijn zij noch meer weg te denken uit ie gamelandschap: Achievements. Zowel Sony plusteken Valve hebben straks ene vergelijkbaar systeem geïmplementeerd op PlayStation-consoles plusteken Steam. Om den jaren heen zijn er ene opeenhoping ijl onmogelijke Trophies plusteken Achievements den revue gepasseerd. Ter dit wetsartikel wordt ene tal van diegene extreme uitdagingen op ene rijtje gezet.

Ter den rubriek Op Verzoek schrijven den stagiairs van Power Unlimited plusteken Gamer.nl overheen den onderwerpen diegene jij graag wil oplezen. Max van Ekelenburg plusteken Jari Klapwijk plekken ter elke uitlevering ene nieuwe poll met viertal verschillende onderwerpen. Ie is aan den lezers wegens te defini waar zij induiken. Ie subject van dit wetsartikel is dan zowel gebaseerd op den winnaar van den vorige poll.

Lees voorts

‘Remaster van Red Dead Redemption is ter ontwikkeling’

Dat claimt Chris van Rockstar Toestemmen, waar volgens DSOgaming voorheen vaker correcte verwittiging overheen Rockstar-games vandaan is gekomen. Ter den Franstalige video wordt specifiek gemeld dat ie geen complete remake is, maar dat den remaster welnu visuele verbeteringen inhouden, vergelijkbaar met den volgende remaster van den Grand Theft Wagen-trilogie. Er wordt noch geweld op welke platforms den remaster zullen verschijnen.

Red Dead Redemption verscheen ter 2010 op PlayStation 3 plusteken Xbox 360. Den spel kreeg ene vergroting maar is daarna noch zoals andere platforms overgezet. Ter 2018 verscheen welnu ie gezegend voortzetting Red Red Redemption 2. zullen vooruitzien.

Lees voorts

Red Dead Redemption 2

Sakurai sluit ene nieuwe Smash Bros.-game noch uit

Dat laat hij weten ter ene vraaggesprek met ie Japanse tijdschrift Famitsu, dat worden vertaald voort VGC. “Ik denken noch na overheen ene voortzetting, maar ik vermag noch met zekerheid zeggen dat dit den laatste Smash Bros.-game is.”

Hij vervolgt: “Ik moeten mij nadenken of wij ene Smash Bros.-game uit willen brengen plusteken ermee den potentie creëren dat wij toneelspelers teleurstellen.” Volgens Sakurai vermag ene Smash Bros.-game nooit meer vitaal tijdsindeling aan speelbare personages krijgen indien ie uiterst recente onderdeel ter den reeks, Super Smash Bros. Ultimate. Ie weliswaar reeds forse tijdsindeling van diegene spel worden uitgebreid met twee toegevoegd seizoenen aan nieuwe personages.

Lees voorts

Smash Bros. Ultimate

Danny Trejo-missie te vroegtijdig aan Far Cry 6 toegevoegd

Den missie ‘Dani & Danny vs Everybody’ wasgoed nog ter ontwikkeling plusteken moeten schrede ter december uitkomen indien downloadbare content. Eentje vroege versie van den dlc worden vroeger dit week echter reeds aan den spel toegevoegd. Hieronder zijn plaatjes van den missie te zien.

Ubisoft heeft Waardigheidstitel Update 2 voordat Far Cry 6 uitgegeven, waarmee den missie verwijderd is. Voorts wordt er diverse bugs weggewerkt plusteken gebruiksvriendelijke toevoegingen gedaan. Zo is ie nu mogelijk wegens ie filmpje aan ie start van den strijd overheen te slaan. Zowel zijn er nieuwe dagelijkse plusteken wekelijkse uitdagingen toegevoegd. Hier is alle inhoud van den update te bekijken.

Lees voorts

Far Cry 6 Artwork

Veel details Portal-modus Battlefield 2042 onthuld

Zoals vroeger reeds bekendgemaakt kunnen toneelspelers ter Battefield Portal, dat onderdeel is van ie volgende Battlefield 2042, op maps uit Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 plusteken Battlefield 3 zelf regels voordat potjes samenstellen. Zo zijn den wapens uit den verschillende games te uitpikken, kunnen eigenschappen van toneelspelers wordt aarden plusteken is ene logic editor afwezig.

Ter ie wetsartikel vertelt Dice uitgebreid overheen Portal. Zo vermag men allerlei situaties uit oude Battlefield-games recreëren, maakt Portal tweedehands van ene interface via ene webbrowser plusteken vermag Portal zelfs tweedehands wordt voort mensen diegene Battlefield 2042 noch hebben – men vermag dus zelf custom potjes maken plusteken diegene porties met mensen diegene den spel welnu spelen.

Lees voorts

Battlefield 2042

Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen ter Californië

Eentje woordvoerder van den Amerikaanse hardware-boer EVGA gaf gisteren toe dat ene vrachtwagen vol RTX 30-videokaarten bestolen is. Den handel waren onderweg van San Fransisco zoals EVGA’s distributiecentrum ter ie zuiden van Californië.

Ter ie officiële statement van EVGA, te vinden op diens inherent fora, wordt gesproken overheen “marktprijzen beginnende erop 329,99 dollar, oplopend totdat 1959,99 dollar”. Vermoedelijk betreft dat EVGA’s complete RTX 30-aanbod, van ie RTX 3060-instapmodel totdat (watergekoelde) RTX 3090’s. 

Lees voorts

Een Grand Theft Auto-vrachtwagen met het EVGA-logo op de zijkant.

Review: Forza Horizon 5 verstrekken vol gas

Kijk jouw kritisch zoals arcaderacers, dan zie jouw vaak dat den ontwikkelaars voordat ene specifieke niche selecteren. Dirt richt zichzelf op rally plusteken gymkana, FlatOut plusteken Wreckfest rijgen botsingen aan jawel plusteken Need for Speed richt zichzelf (vaak) op straatraces plusteken ie vergroot van importauto’s. Vrijwel iedere ambitieuze poging wegens hieraan voorbij te gaan redt ie noch erop dit welomlijnde titels. Den nieuwste telgen van The Crew plusteken Grid maakten bijvoorbeeld noch ontzettend veel indruk.

Ontwikkelaar Playground Games springt ter dat gat plusteken probeert met Forza Horizon den verschillende aspecten uit den autocultuur met jawel te verbinden. Wonder daarboven wonder slaagt ie ginder keer op keer ter. 

Lees voorts

Forza Horizon 5

Gameplay plusteken collector’s edition van Elden Stadionring onthuld

Bandai Namco heeft ene kwartier aan nieuwe gameplaybeelden van Elden Stadionring getoond. Zowel is den collector’s edition van ie spel getoond.

Ter den gameplay, diegene van den pc-versie van den spel afkomt, wordt meer van den spelwereld getoond, tegenstelling den ‘Lands Between’. Zo zien ogen ene Webpagina of Grace, den Bonfires van dit spel. Zowel wordt ene gigantische draak getoond, is den kaartje van ie spel te zien plusteken wordt er veel gereden op ene vos.

Lees voorts

Elden Ring

Review: Riders Republic is vooral ene nieuwe Steep

Mits jouw jouw ogen samenknijpt plusteken ene conservenblik op Riders Republic werpt, zie jouw watten jouw verwachten te zien van ene openwereldgame van Ubisoft. Jij wetenschap ie welnu: ene schrijfmap met icoontjes, ene schreeuwende UI, levels plusteken upgrades. Diegene reflex is noch onterecht, maar Riders Republic is óók ene hevig onderhoudende extremesportsgame diegene ie verdient gespeeld te wordt.

Ter den kleurrijke plusteken gedetailleerde spelwereld van Riders Republic is er immer welnu ergens iemand aan ie sleutelen aan ene verfrissend record. Den schrijfmap is weliswaar reusachtig, maar ie voelt zelden nep jouw enkel bent. Toneelspelers suizen voltooid plusteken aan voorbij op ski’s of crossfietsen plusteken regelmatig vliegen zij ter wingsuits daarboven jouw voort. Jij hebt echt ie instinct ter ene voort durfals geannexeerd stukje Noord-Amerika te struinen. Dat heeft welnu watten.

Lees voorts

Riders Republic

 • Splinter Cell

  Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling erop Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


 • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10


 • The last of us

  Hoogtepunten: HBO onthult eerste kiek The Last of Us-serie 02 oktober 2021 09:10


 • Death Stranding

  Hoogtepunten: Kojima wilde spel met Mads Mikkelsen maken genaamd ‘Mads Max’ 04 september 2021 09:09Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader