Mobiele RTX 3080 Ti gespot in benchmarks


Den benchmark te kwestie draaide op eentje nog vreemdeling HP Omen 17-laptop, met Intel Core i7-12700H plusteken 32 GB aan werkgeheugen. Diegene twaalfde mensenleven Intel Core-processor betreft evenals eentje nog te wegschieten laptopchipset.

Ter OpenCL (via WccfTech) werden te den gpu 58 compute units aangetroffen, met eentje maximale frequentieband van 1.395 MHz. Ter totaal zullen den gpu is uit 7424 CUDA-kernen; ie huidige topmodel voordat laptops, den GeForce RTX 3080, doet ie met 6144 CUDA-kernen. Diegene gpu is voorts verkrijgbaar te 8 GB of 16 GB varianten; voordat ie Ti-model is te ieder geval den 16 GB verzekerd.

OpenCL-informatie van een mobiele GeForce RTX 3080 Ti van Nvidia.

Den daadwerkelijke prestaties te Vulkan plusteken OpenCL ligt echter onder ie huidige topmodel voordat laptops, den GeForce RTX 3080 (16 GB). Den lagere scores zijn echter, wegens eentje vermoedelijk handicap aan definitieve drivers, noch ongebruikelijk voordat nog ononthulde hardware. Zowel oningewijde ie energieprofiel van den laptop op ‘Gebalanceerd’ te staan, te positie van ‘Prestaties’.

Nvidia zelf heeft nog geen woord gerept overheen ie is van eentje nieuwe vlaggenschip-gpu voordat laptops, maar den overkomst is via dezen zo ja indien verzekerd. Den ogen zijn nu zittend op CES 2022 (van 5 totdat 8 januari), waar den chipfabrikant waarschijnlijk meer nieuwe laptop-gpu’s te den RTX 30-reeks aankondigt. 

Rond diezelfde tijdstip zou Intel zowel den eerste mobiele varianten van hun Alder Lake-processoren uit den lappen uitrichten, met eentje mazzel voordat AMD wegens te reageren met hun inherent nieuwe laptop-cpu’s.


 • Foto van twee GMMK Pro-toetsenborden, links met de Celestial Fire-keycaps, rechts met Celestial Ice.

  Glorious krijgt kritiek wegens keycap-kits met ‘gestolen vormgeving’ 05 november 2021 06:11


 • Teaser-afbeelding van MSI's eerste televisie-achtige monitor, de MEG 551U OLED.

  MSI kondigt televisie-achtige MEG 551U 55″ oled-monitor aan 04 november 2021 16:11


 • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

  Tesla-boordcomputer weliswaar noch helemaal vergelijkbaar met PS5 04 november 2021 14:11


 • Een Grand Theft Auto-vrachtwagen met het EVGA-logo op de zijkant.

  Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen te Californië 04 november 2021 13:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt fundament voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader