PS4 maakt veel lawaai? Zo maak je hem schoon


Ter dit wetsartikel wordt uitgelegd hoe jou den PlayStation 4 netjes openmaakt plusteken watten jou moeten weten overheen ie zuiveren. Gelukkig is ie allen noch zo intact moeilijk, waardoor dit klussen binnenshuis ene uur gedaan vermag wordt. Zorg dat jou den juiste materialen te stulp hebt plusteken volg daarna den stappen hieronder. 

Materialen:

 • Perslucht
 • Wattenstaafjes of ene (zachte) tandenborstel
 • Mogelijk isopropylalcohol indien jou ene grondige schoonmaak doet
 • Eentje droge schilderstuk
 • Philips-schroevendraaier
 • T8- of T9 Torx-schroevendraaier (voordat ie eerste PS4-model)

PS4 openmaken plusteken zuiveren

Voordat wij opstarten is ie juist wegens te nakijken of den PlayStation 4 (welk proefje jou zowel hebt) onvervalst uitstaat, voordat jou den stekker eruit haalt. Zo voorkom jou eventuele schade, omdat er nog ene spel of app openstond of ene externe harde telefoonschijf verbinding maakte.

Maak vervolgens met watten perslucht, op ruwweg vijftien meetlint afstand, den openingen schoon, zoals alle usb-poorten aan den voor- plusteken achterzijde. Met ene wattenstaafje of schone tandenborstel, reeds dan noch gedoopt te isopropylalcohol, maak jou korte metten met ie hardnekkige vuil dat mogelijk dominant is.

Nu is ie tijdstip wegens den PlayStation 4 zelf open te maken. Voordat ie oude proefje heb jou daarheen ene T8- of T9 Torx-schroevendraaier voordat nodig; den bovenzijde van den Professional plusteken Snugger klik jou er echter zo van be. Maak den binnenzijde van den kwebbel schoon met ene droge schilderstuk. Druk nu met jou vinger op ie midden van den ventilator plusteken vasthouden hem juist vast. Blaas den ventilator schoon, op gepaste afstand, met korte windstoten vanuit den bus perslucht. Laat den ventilator noch wentelen, want dat vermag voordat problemen indien kortsluiting zorgen.

Gewoonte nu beide schroevendraaiers wegens ie achterste onderdeel los te maken. Zowel moeten den metalen plaat verwijderd wordt. Dat doet jou met den Torx-schroevendraaiers. Na ie wegdoen van den plaat gewoonte jou wederom den perslucht (vasthouden den afstand te acht) wegens alles schoon te fluiten. Jou kunt zowel den tandenborstel gewoontes voordat ie hardnekkige vuil, mogelijk met schoonmaakster van isopropylalcohol. Voorts kun jou ene wattenstaafje gewoontes wegens den ventilator op z’n positie te liefhebben, zodat diegene noch beweegt wanneer jou perslucht tweedehands.

Na ie schoonblazen is ie den bedoeling dat den console ruwweg ene halfuur met stilte lijdelijk wordt. Na dat halfuur kun jou alle onderdelen terugplaatsen. Vasthouden den schroefjes dus honingbij den hand plusteken leg zij op ene plek neer waar jou zij gemakkelijk terugvindt.

Met voorgaande schoonmaaksessie is den waarschijnlijkheid vrij vitaal dat jou PlayStation 4 weer minder schouwspel maakt.


 • Call of Duty Vanguard

  24/7-speellijst voordat Halsdoek Haus-map aan Call of Duty: Vanguard toegevoegd 09 november 2021 11:11


 • Star Wars Jedi: Fallen Order

  Multiplayer designer Halo Infinite werkt honingbij Respawn aan Strak Wars-game 09 november 2021 11:11


 • sonic

  ‘Nieuwe Sonic-game heet Sonic Frontiers plusteken bevatten open wereld’ 09 november 2021 11:11


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plusteken inlichting op ene rij 09 november 2021 10:11


 • wanderer

  Vr-game Wanderer uitgesteld zoals staart januari 2022 09 november 2021 10:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader