Vr-game Wanderer uitgesteld naar eind januari 2022


Dat hebben ontwikkelaars Oddboy plusteken M Theory aangekondigd. Ie spel had werkelijk ergens staart dit klas uit willen komen, maar dat blijkt noch meer verwezenlijkbaar. Op 27 januari komt den spel uit op PlayStation vr plusteken pc-vr via Steam.

Ter Wanderer sluipen toneelspelers te den vel van Asher Neumann, diegene op ene trektocht onderbrak den tijdstip gaat wegens ie verloop van den geschiedenis aan te voetstappen. Ie avontuur begint met ene zoektocht zoals ie mysterieuze appartement van Asher’s opa, waar ene speciaal horloge wordt gevonden waarmee tijdreizen mogelijk wordt geproduceerd. Daardoor opzoeken toneelspelers allerlei belangrijke tijdsperiodes voordat den mensheid, plusteken dat alles wegens den val van den samenleving tegen te gaan.


 • Dragon Keep

  Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu vacant indien losstaande spel 09 november 2021 17:11


 • Electronic Arts

  ‘EA brengt klassieke franchise terug’ 09 november 2021 15:11


 • FIFA 22 header

  Nieuwe Fifa 22-patch nu zowel voordat consoles verkrijgbaar 09 november 2021 15:11


 • Gran Turismo 7

  Wagens bijstellen te Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader