Plannen voor Fallout 5 liggen er, maar Starfield en TES6 hebben voorrang


Dat laat Todd Howard van Bethesda weten ter ene uitgebreid vraaggesprek met IGN. “Fallout is huwelijk onderdeel van onzerzijds DNA. Wij hebben ter ie verleden welnu met anderen gewerkt plusteken ik schenkkan noch zeggen watten er gaat voorvallen. Maar wij hebben ene pagia waarop staat watten wij met Fallout 5 gaan uitrichten.”

Voorlopig paardenhoeven ventilatoren den spel echter noch te vooruitzien. “Mits ik met mijn hand kon zwaaien (wegens den spel uit te brengen) zullen ik ie uitrichten. Ik zullen graag willen dat wij sneller konden werken, maar ik schenkkan vandaag noch zei wanneer watten gebeurt. Ik schenkkan uitsluitend zeggen dat wij den volgorde van Starfield plusteken dan Elder Scrolls 6 volharding.”

Starfield is dus den eerstvolgende spel van Bethesda Spel Studios diegene uit moeten komen. Diegene spel staat gepland voordat ene release op 11 november 2022. “Wij wilden nu intact lang iets zoals Starfield uitrichten plusteken ie ter ene verfrissend universum permitteren weergeven. Mits wij ie nu noch deden, wanneer dan welnu?”

Na Starfield is dus The Elder Scrolls 6, ie langverwachte voortzetting op Skyrim, aan den spelletje. Howard vindt ie zelf zowel noch ideaal dat ie zolang toestaan voordat den spel uitkomt – Skyrim verscheen namelijk ter 2011. “Zullen jij gat tussen Skyrim plusteken ie voortzetting plannen? Ik schenkkan noch zeggen dat dat ideaal is. (…) Hopelijk kunnen wij onder The Elder Scrolls 6 zeggen dat den spel ie wachten waard wasgoed.”

Starfield

 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 wordt nu vanwege meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld 10 november 2021 16:11


 • Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl-patch komt ochtend uit 10 november 2021 16:11


 • Fight Night

  EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night 10 november 2021 16:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy bevatten alle rietje uit den heruitgaven uit 2014 10 november 2021 15:11


 • Laatste week Halloween Pass 2 ter Red Dead Online 10 november 2021 15:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader