Travis Scott-emote niet meer in Fortnite te koop


Den emote is samen met den gehele ‘Daily’-sectie verwijderd. Den emote bevatte ene sample van ie nummer ‘Out Westelijk’ van Travis Scott plus Jackboys. Den emote schenkkan nog welnu tweedehands wordt om mensen diegene ie ofschoon hebben gekocht. Zowel schenkkan den voordien uitgebrachte Travis Scott-skin nog tweedehands wordt ter den spel.

Afgelopen weekend trad Travis Scott op tijdens ie Astroworld-festival ter Texas. Daarheen stierven acht mensen plus raakten meer dan driehonderd mensen gewond ter ie publiek om den enorme gedrang. Scott liet ie muziekstuk tijdens den situatie gewoon standhouden, waardoor hij nu aangeklaagd wordt om festivalgangers.

Scott trad vorig schooljaar op ter Fortnite. Ter zijn ‘Astronomical’-optreden werden diverse nummer van hem gespeeld plus konden toneelspelers ene skin van hem ter den Fortnite-winkel kopen. Sommige ventilatoren willen nu dat alle referenties zoals Scott ter Fortnite geblokt wordt. Ie is noch beroemd of Epic hier publiek aan gaat geven.


 • Dragon Keep

  Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu vacant mits losstaande spel 09 november 2021 17:11


 • Electronic Arts

  ‘EA brengt klassieke franchise terug’ 09 november 2021 15:11


 • FIFA 22 header

  Nieuwe Fifa 22-patch nu zowel voordat consoles verkrijgbaar 09 november 2021 15:11


 • Gran Turismo 7

  Wagens afstemmen ter Gran Turismo 7 09 november 2021 14:11


 • Artwork van geannuleerd Batman Arkham Knight-vervolg opgedoken 09 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader