Mobiele games nu ook via Netflix op iOS speelbaar


Start dit maand kwam den service alhoewel uit op Android-apparaten, maar nu kunnen zowel iOS-apparaten ermee aan den slag. 

Mensen met ene Netflix-abonnement kunnen zonder toegevoegd kosten ene speciaal tabblad opzoeken op Netflix waar diverse mobiele games speelbaar zijn. Op dit ogenblik gaat ie wegens vijf spellen: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3, Shooting Hoops, Teeter Up plus Card Blast. 

Den games zijn buitenshuis reguliere abonnementskosten kosteloos wegens te spelen plus bevatten geen advertenties of in-app kocht. Welnu willen den games, wanneer geselecteerd te den app, vantevoren gedownload wordt te den Google Play Store of App Store. Vervolgens kunnen den spellen rechtstreeks via den Netflix-app opgestart wordt.

Netflix is van project ie aanbod van beschikbare spellen uit te breiden, maar vooralsnog gaat ie ge wegens den bovengenoemde vijf games. Ie onderneming kocht recentelijk Oxenfree-ontwikkelaar Night Schoolgebouw Studio op, dus waarschijnlijk komt diegene spel plus ie volgende voortzetting zowel op den engageren te staan.

Netflix

 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 wordt alhoewel wegens meer dan 4,5 miljoen mensen gespeeld 10 november 2021 16:11


 • Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl-patch komt ochtend uit 10 november 2021 16:11


 • Fight Night

  EA werkt mogelijk aan nieuwe Fight Night 10 november 2021 16:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Automaat: The Trilogy bevatten alle rietje uit den heruitgaven uit 2014 10 november 2021 15:11


 • Laatste week Halloween Pass 2 te Red Dead Online 10 november 2021 15:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader