Rainbow Six Extraction laat twee vrienden tijdelijk gratis meespelen


Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Elke editie van Extraction bevatten twee Buddy Pass-tokens, waarmee toneelspelers twee vrienden kunnen uitnodigen wegens kosteloos totdat veertien dagen mee te spelen. Alle voortgang diegene ter diegene twee weken wordt verdiend, schenkkan meegenomen wanneer men zelf den spel koopt.

Zoals voordien aangekondigd komt Extraction op 20 januari 2022 uit. Ubisoft heeft vandaag welnu aangekondigd dat den spel 39,99 euro op pc plus 49,99 euro op consoles gaat kosten. Den Deluxe Editie, waarin trio bonuspakketten voordat in-game gewoonte zitten, kost op alle platforms 10 euro meer. Daarbij ontvangt iedereen diegene zowel Rainbow Six Siege indien Extraction speelt den United Pui-bundel, met erin viertal exclusieve gearsets. 

Totdat slot heeft Ubisoft permitteren weten dan ene vorstelijk gedeelte van den dlc diegene uitkomt na den lancering van Extraction kosteloos wordt. Hieronder valt onder andere Maelstrom Protocol, ene modus mij wekelijkse uitdagingen voordat den uitgelezene Rainbow Six-spelers.

Rainbow Six Extraction is ene co-op shooter waarin toneelspelers ter verschillende modi samen vechten tegen alienparasieten. Daarbij uitzoeken zij ene Technicus uit Rainbow Six Siege met specifieke vaardigheden plus ene uitrusting wegens vervolgens op zoek te gaan zoals den volgende doelstelling. Extraction verschijnt voordat Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Stadia plus pc. Den spel ondersteunt cross-play, cross-saves plus cross-progressie tussen alle platformen.


 • Starfield

  Starfield wordt ter den zomer van 2022 uitgebreid getoond 11 november 2021 15:11


 • Den gedetailleerde circuits ter Gran Turismo 7 11 november 2021 15:11


 • Xbox Series X

  Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit 11 november 2021 15:11


 • Metroid Prime

  ‘Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voordat Switch is gecompleteerd’ 11 november 2021 15:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk indien shooter, maar wankelt nog indien service 11 november 2021 12:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader