'Sony kan minder PlayStation 5-consoles leveren dan verwacht'


Dat claimt Bloomberg. Sony zelf heeft dit noch bevestigd. Officieel is ie den bedoeling dat Sony van april dit klas totdat staart maart volgend klas zestien miljoen exemplaren van den console produceert, waarvan 14,8 miljoen in diegene tijdstip zowel ter winkels plus uiteindelijk erop consumenten willen komen te ligt. Den vervaardiging van zestien miljoen consoles zullen inwendig nu echter zijn bijgesteld zoals vijftien miljoen exemplaren.

Ie aanhoudende tekort aan halfgeleiders, waarmee chips wordt geproduceerd, treft veel industrieën. Zowel andere gamebedrijven hebben te kampen met leveringsproblemen, waaronder Microsoft plus Nintendo. Laatstgenoemde winkelbedrijf stelde den geschatte hoeveelheid verscheepte consoles voordat dit fiscale klas voordien ofschoon erop. Valve kondigde gisterenavond daarnaast aan dat den Steam Deck stap vanaf schrikkelmaand 2022 geleverd wordt ter positie van december dit klas.


 • Wargroove

  Den uitgelezene pc-deals van den week 11 november 2021 09:11


 • Resident Evil Village

  Den uitgelezene Xbox-deals van den week 11 november 2021 09:11


 • Yakuza: Like A Dragon

  Den uitgelezene PlayStation-deals van den week 11 november 2021 09:11


 • Generations

  Den uitgelezene Nintendo Switch-deals van den week 11 november 2021 09:11


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus inlichting op ene rij 11 november 2021 08:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader