Starfield wordt in de zomer van 2022 uitgebreid getoond


Dat liet Todd Howard gisteren weten tijdens eentje vragensessie met ventilatoren op Reddit. Hij worden gevraagd of toneelspelers revolutionaire innovaties ter ie spel kunnen vooruitzien, waarop hij antwoordde: “Wij permitteren ie veeleer zien, plus dat moeten komende zomer plaatsvinden. Wij zijn opgewekt met den voortgang diegene wij romans. Ginds kun jou watten van zien ter den trailer diegene in-game is geschoten.” Hij heeft ie overheen den dit zomer getoonde onthullingstrailer.

Howard liet zowel weten dat toneelspelers veel vrijheid krijgen te ie samenstellen van hun speelbare personage ter Starfield. Men vermag zelfs ie voornaamwoord van ie personage defini (“hij, zij, hoen”). Voordat elk van dit opties zijn specifieke dialogen opgenomen.

Starfield moeten daarnaast “volledige mod-ondersteuning” bieden, vergelijkbaar met voorgaande Bethesda Spel Studios-games. “Onze modders-gemeenschap staat reeds twintig schooljaar aan onze zijde. Wij vasthouden van watten zij verrichten plus hopen dat sommigen er eentje carrière van kunnen maken.”

Ter Starfield sluiten toneelspelers zichzelf aan te den Constellation, eentje organisatie diegene den ruimte verkent op den ‘laatste trektocht van den mensheid’, honderden jaren ter den toekomst. Den spel verschijnt op 11 november 2022 voordat Xbox Series X plus S plus pc.


 • Den gedetailleerde circuits ter Gran Turismo 7 11 november 2021 15:11


 • Xbox Series X

  Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit 11 november 2021 15:11


 • Metroid Prime

  ‘Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voordat Switch is gecompleteerd’ 11 november 2021 15:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk indien shooter, maar wankelt nog indien service 11 november 2021 12:11


 • Far Cry 6

  Vaas-dlc voordat Far Cry 6 komt volgende week uit 11 november 2021 11:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader