Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott


Plannen voordat Fallout 5 ligt er, maar Starfield plusteken TES6 hebben voorrang

Dat laat Todd Howard van Bethesda weten ter ene uitgebreid vraaggesprek met IGN. “Fallout is nuchter onderdeel van onzerzijds DNA. Wij hebben ter ie verleden welnu met anderen gewerkt plusteken ik schenkkan noch zeggen watten er gaat plaatsvinden. Maar wij hebben ene pagia waarop staat watten wij met Fallout 5 gaan verrichten.”

Voorlopig paardenhoeven ventilatoren den spel echter noch te vooruitzien. “Mits ik met mijn hand kon zwaaien (wegens den spel uit te brengen) zullen ik ie verrichten. Ik zullen graag willen dat wij sneller konden werken, maar ik schenkkan vandaag noch zei wanneer watten gebeurt. Ik schenkkan uitsluitend zeggen dat wij den volgorde van Starfield plusteken dan Elder Scrolls 6 volharding.”

Lees voorts

Fallout

Tombs of the Fallen-dlc voordat Assassin’s Creed Valhalla bevestigd

Tombs of the Fallen is kosteloos dlc plusteken komt ochtend samen met Waardigheidstitel Update 1.4.0 uit. Hierin willen toneelspelers ene missie voltooien wegens den ‘Spelunker’-Trophy vrij te spelen plusteken drietal missies wegens den ‘Crypt-ologist’-Trophy vrij te spelen.

Van 11 november totdat 2 december loopt daarnaast ie Oskoreia Festival. Totdat slot kom ter december Title Update 1.4.1 uit. Ubisoft heeft van bovengenoemde content nog geen verdere details onthuld.

Lees voorts

Travis Scott-emote noch meer ter Fortnite te koop

Den emote is samen met den gehele ‘Daily’-sectie verwijderd. Den emote bevatte ene sample van ie nummer ‘Out Westelijk’ van Travis Scott plusteken Jackboys. Den emote schenkkan nog welnu tweedehands wordt ingevolge mensen diegene ie hoewel hebben gekocht. Zowel schenkkan den vroeger uitgebrachte Travis Scott-skin nog tweedehands wordt ter den spel.

Afgelopen weekend trad Travis Scott op tijdens ie Astroworld-festival ter Texas. Daarheen stierven acht mensen plusteken raakten meer dan driehonderd mensen gewond ter ie publiek ingevolge den enorme toevloed. Scott liet ie muziekstuk tijdens den situatie gewoon doorzetten, waardoor hij nu aangeklaagd wordt ingevolge festivalgangers.

Lees voorts

Forza Horizon 5 is den grootste Xbox Spel Studios-lancering uiteindelijk

Dat meldt Aaron Greenberg van Xbox op Twitter. Hij bevestigde gisteren dat er tijdelijk meer dan zes miljoen toneelspelers van den racegame zijn, watten neerkomt op “ene record voordat den grootste Xbox Spel Studios-lancering uiteindelijk”.

Forza Horizon 5 is sinds 9 november vacant op Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc, mee Xbox Spel Pass. Den spel wasgoed welnu hoewel enkele dagen vroeger vacant voordat mensen diegene ene speciale editie hadden aangeschaft.

Lees voorts

Forza Horizon 5

Starfield wordt ter den zomer van 2022 uitgebreid getoond

Dat liet Todd Howard gisteren weten tijdens ene vragensessie met ventilatoren op Reddit. Hij worden gevraagd of toneelspelers revolutionaire innovaties ter ie spel kunnen vooruitzien, waarop hij antwoordde: “Wij toestaan ie veeleer zien, plusteken dat moeten komende zomer plaatsvinden. Wij zijn opgeruimd met den voortgang diegene wij romans. Daarheen kun jij watten van zien ter den trailer diegene in-game is geschoten.” Hij heeft ie overheen den dit zomer getoonde onthullingstrailer.

Howard liet zowel weten dat toneelspelers veel vrijheid krijgen onder ie samenstellen van hun speelbare personage ter Starfield. Men schenkkan zelfs ie voornaamwoord van ie personage defini (“hij, zij, hoen”). Voordat elk van dit opties zijn specifieke dialogen opgenomen.

Lees voorts

Starfield

‘EA brengt klassieke franchise terug’

Electronic Medicus zullen straks ene klassieke franchise terugbrengen, zo claimt insider Tom Henderson.

Den VGC-journalist meldde dat vannacht op Twitter. Ie zullen gaan wegens ene franchise waar gamers vroeger dol op waren, maar hints zoals wegens welke franchise ie gaat verstrekken hij noch.

Lees voorts

Electronic Arts

‘Remaster van Grand Theft Wagen 4 verschijnt ter 2023’

Den geruchten begonnen ene tijdje terug geleden op 4chan, waar zowel ene remaster van Red Dead Redemption worden vermeld. Hoewel 4chan alles ongeacht solide is, claimt insider RalphsValve nu zowel dat den remaster van Grand Theft Wagen 4 nuchter ter den maak is.

Volgens den insider zullen den spel samen met den straks uitgekomen uitbreidingen verschijnen. Er zullen uitsluitend ene singleplayermodus ter den spel zitten – den multiplayer zullen verzuimen. Den remaster zullen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc uitkomen.

Lees voorts

grand theft auto 4

Xbox Series X plusteken S: ene schooljaar na release

Den Xbox Series X plusteken S zijn tijdelijk ene schooljaar verkrijgbaar. Ter dit eerste schooljaar zijn er maar weinig exclusieve games uitgekomen op den consoles, maar Microsoft wist gebruikers welnu te overtuigen met ene extreem gebruiksvriendelijk ecosysteem. Zo verliep ie eerste schooljaar van den Xbox Series X plusteken S.

Den Xbox Series X plusteken S verschenen wereldwijd op 10 november. Opvallend wasgoed den preferentie wegens twee uiteenlopende toestellen uit te brengen; den Series S is ene stuk kleiner plusteken minder uitdrukkelijk – gamen ter 4k is bijvoorbeeld noch mogelijk – maar daardoor welnu 200 euro goedkoper. Microsoft verstrekken helaas geen verkoopcijfers van diens consoles vrij, maar analist Daniel Ahmed schat dat ie verkochte veel Xbox Series-consoles sinds 30 september 2021 bovenin den 8 miljoen ligt.

Lees voorts

Xbox Series X

Battlefield 2042 staat sterk indien shooter, maar wankelt nog indien service

Battlefield 2042 moeten meer zijn dan voetgewricht ‘den nieuwe Battlefield’. Ie vergrote, traditionele Battlefield-component lanceert onmiddellijk met ene Hazard Zone-survivalmodus plusteken Battlefield Portal, ene blokkendoos waarin eerdere Battlefield-era’s met jawel gemixt kunnen wordt. Den wirwar van wapens plusteken wereldoorlogen schenkkan overweldigend overvallen, maar ie getuigt van ene brede fundering voordat schietvermaak indien ene service.

Aanstaande vrijdag begint den Early Access-periode van Battlefield 2042 voordat mensen met ene pre-order. Diezelfde build worden voorbijgaand voordat recensenten opengesteld, zij ie van hevig korte loop — te kort wegens ene uitgebreide multiplayertitel ademruimte te geven. Ter positie van voorbarige slotbeschouwingen te voorttrekken, kiest Gamer.nl er voordat wegens Battlefield 2042 te onderwerpen aan ene review ter progress. Dit is watten jij van Battlefield 2042 kunt vooruitzien; ene eindoordeel volgt naarmate den multiplayerervaring uithardt. 

Lees voorts

Battlefield 2042

Ubisoft verhoogt salarissen Canadese werknemers

Ubisoft verhoogt den salarissen met minstens vijf procent plusteken verstrekken werknemers meer verloftijd. Den verhoging gaat onder den eerstvolgende uitbetaling ter plusteken is ‘ene van meerdere maatregelen’ wegens Ubisoft aantrekkelijker te maken indien werkgever.

“Dit schooljaar is den markt ter Canada drastisch veranderd. Dit bijstelling, diegene begint onder ene verhoging van vijf procent, is wegens dat probleem gedeeltelijk op te lossen”, meldt ene woordvoerder aan Kotaku. “Dit is den eerste keer dat wij ter ie midden van ie schooljaar ene verhoging doorvoeren. Ter april komt er zoals gewoonlijk nog ene bijstelling.”

Lees voorts

Ubisoft

Den tien uiterst gespeelde PlayStation 5-games bekendgemaakt

Sony heeft bekendgemaakt watten den tien uiterst gespeelde PlayStation 5-games zijn.

Dat deed ie winkelbedrijf op PlayStation Blog. Den console is precies ene schooljaar verkrijgbaar ter ene veel terechtkomen waaronder den Verenigde Staten – ter den surplus van den wereld, waaronder Nederland, verscheen hij op 19 november 2020.

Lees voorts

PlayStation 5

 • Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Stadionring 06 november 2021 09:11


 • Splinter Cell

  Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling onder Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


 • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10


 • The last of us

  Hoogtepunten: HBO onthult eerste plaatje The Last of Us-serie 02 oktober 2021 09:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader