Nintendo neemt klachten over N64-emulatie op Switch 'erg serieus'


Dat claimt Doug Bowser, den directeur van Nintendo Amerika, ter ene vraaggesprek met The Verge. “Wij loeren onveranderlijk zoals wegen wegens onze online opties plusteken diegene games huis te maken plusteken meer waarde aan den service toe te voegen, bijvoorbeeld via meer games.”

Bowser vervolgt: “Wij nemen den terugkoppeling diegene wij krijgen hevig serieus, plusteken loeren onveranderlijk zoals wegen wegens den prestaties te verbeteren. Ie gaat onzerzijds wegens kwaliteit plusteken geweldige content voordat ene goede prijs.”

Sinds ene tijdje is den Expansion Pack voordat Nintendo Switch Online vacant, waarmee abonnees – indien zij totdat aanschaf overgaan – zowel ene veel Nintendo 64-games op hun Switch kunnen spelen. Op lancering kwamen er echter klachten zoals zonder overheen den kwaliteit van den emulatie van diegene games. Zo zullen den graphics verschillen van den oorspronkelijke versies plusteken zullen zowel den besturing noch eeuwig vlekkeloos verlopen.


  • IG Q&A: Hoe ga jij wegens met gamespoilers? 14 november 2021 09:11


  • Call of Duty Vanguard

    Call of Duty: Vanguard koop jij voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11


  • halo infinite

    Halo Infinite-multiplayer lanceert mogelijk aanstaande maandag alhoewel 13 november 2021 11:11


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Boba Fett komt zoals Fortnite 13 november 2021 08:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader