Happy Chaos komt naar Guilty Gear Strive


Happy Puinhoop komt op 30 november vacant voordat mensen met eentje seizoenspas. Op 3 december schenkkan iedereen hem kopen. Happy Puinhoop is den antagonist van den spel, maar wordt straks dus zowel speelbaar. Arc System Works heeft eentje trailer van ie personage uitgegeven, diegene hieronder te zien is.

Happy Puinhoop is den derde van vijf dlc-personages diegene onderdeel zijn van den eerste seizoenspas. Jack-O’ Valentine plusteken Goldlewis Dickinson zijn reeds uitgebracht. Hoewel nog noch officieel aangekondigd, wijzen den geruchten er op dat Asuka plusteken Jam Kuradoberi den resterende personages zijn.

Guilty Gear Strive kwam voorheen dit schooljaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plusteken Steam. Gamer.nl beloonde den spel met eentje 9: “Guilty Gear Strive is eentje van den liefste vechtspellen van dit uur. Ie trekt jou voetlicht met den waanzinnige visuele presentatie plusteken houdt jou vervolgens te zijn kolf met zijn intrigerende plusteken actievolle gameplay. Den feilloze online ervaring plusteken goede balans tussen toegankelijkheid plusteken complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van dit spel schenkkan smullen.”


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip te den vel van Vaas te Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11


 • OlliOlli

  Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op 15 november 2021 14:11


 • switch

  Nintendo: ‘Wij blijven Switch Joy-Cons verbeteren’ 15 november 2021 14:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader