Kruip in de huid van Vaas in Far Cry 6-dlc


Den gameplay, diegene hieronder is te zien, worden online situeren wegens IGN. Vaas: Insanity laat toneelspelers te den vel sluipen van eentje van den uiterst iconische slechteriken uit den Far Cry-reeks: Vaas Monenegro. Uitvoerder Michael Mando – zowel beroemd van Better Call Saul – spreekt den stem wederom te.

Toneelspelers opstarten te den uitzetting exclusief met eentje pistool. Ter den roguelike-achtige dlc moeten men steeds meer wapens plusteken krachten ontgrendelen wegens zo sterker te wordt, terwijl zij den vleesgeworden psyche van Vaas verkennen.

Ter januari plusteken maart 2022 willen respectievelijke Pagan: Control plusteken Joseph: Collapse uitkomen, waarin met den slechteriken uit Far Cry 4 plusteken Far Cry 5 gespeeld vermag wordt.

Far Cry 6 is verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X plusteken S, pc (Ubisoft Connect plusteken Epic Games Store) plusteken is te streamen via Google Stadia plusteken Amazon Luna.


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • OlliOlli

  Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op 15 november 2021 14:11


 • switch

  Nintendo: ‘Wij blijven Switch Joy-Cons verbeteren’ 15 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader