Nintendo: 'We blijven Switch Joy-Cons verbeteren'


Dat meldt Doug Bowser, directeur van Nintendo Amerika, te ene vraaggesprek met The Verge. “Kijkend zoals den eerste vijf klas van den Nintendo Switch hebben wij geobserveerd op watten voordat methode den console slijt, plus blijven wij non-stop verbeteringen verklappen aan den Joy-Con, waaronder den analoge stick.”

Sinds den lancering van den Nintendo Switch te 2017 zijn er ene stapel klachten zoals buitenshuis gekomen overheen zogenaamde ‘drift’, waarbij personages te games bijvoorbeeld vanzelf bewegen omdat den analoge stick van den Joy-Con input waarneemt terwijl den gebruiker niets doet.

Weliswaar benadrukt Bowser dat den analoge stick diegene te den uiterst recente editie van den Switch, diegene ene oled-scherm heeft, zit, dezelfde analoge stick is indien diegene van den reguliere Switch plus Switch Lite. 

Vorige maand vergeleek Nintendo’s Ko Shiota den controllers met autobanden. “Autobanden slijten wanneer den automaat beweegt, overmits zij onveranderlijk frictie hebben met den onderbouwing waarover zij wentelen. Wij loeren dus hoe wij den duurzaamheid kunnen verbeteren, maar zowel hoe duurzaamheid plus inpasbaarheid samen kunnen bestaat.”


 • Halo Infinite

  Halo Infinite-multiplayer is nu live 15 november 2021 19:11


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip te den vel van Vaas te Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader