Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op


Den games van Roll7 werden alreeds uitgegeven vanwege Private Division, eentje uitgeverslabel van Take-Two bedoeld voordat kleinere plus onafhankelijke games. Ginds komt Roll7 nu volledig onder te vallen, zo valt te oplezen.

Den studio is liggend te Londen plus voornamelijk vertrouwd van den OlliOlli-games. Op dit uur werkt ie aan OlliOlli World, dat ergens dit winter uit moeten komen. Zowel werkt ie aan onaangekondigde projecten.

Te tegenstelling totdat eerdere porties speelt OlliOlli World zichzelf ge te eentje omvangrijke wereld waar toneelspelers zelf parcoursen kunnen schiften plus missies voltooien. Daarbij is ie zowel mogelijk wegens den vorm op inherent tempo te verkennen plus nieuwe personages te ontmoeten. Qua gameplay is den spel vergelijkbaar met voorgaande porties, waarin toneelspelers van linksaf zoals rechts vanwege levels springen plus grinden. 

OlliOlli World verschijnt ergens dit winter voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc. Lees hier eentje uitgebreide preview van den spel.


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip te den vel van Vaas te Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11


 • switch

  Nintendo: ‘Wij blijven Switch Joy-Cons verbeteren’ 15 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader