AirPods aan de PS4 koppelen: zo doe je dat


Wegens den AirPods aan den PS4 te verbinden, heb jij ene toegevoegd apparaatje nodig: ene dongle. Intact vreemd is dat noch, overmits Sony’s inherent draadloze koptelefoons zowel noch zomaar aan den PlayStation te verbinden zijn. Jou hebt dus ene goede bluetoothadapter nodig diegene den verbinding legt tussen den AirPods (of ene ander setje oordoppen) plusteken den PlayStation 4. Ter verschillende online winkels zijn zij gemakkelijk verkrijgbaar. Lees den reviews van den producten actief voort wegens totdat ene goede voorliefde te komen, maar te den fundament volstaat elke dongle met den juiste bluetoothversie (4.2 of hoger).

Laat jij trouwens noch verleiden voort wilde vertellen overheen gebruikers diegene hun oordoppen zonder bluetoothdongle bijsluiten. Dat werkt simpelweg noch met den huidige firmware, dus jij hebt onvervalst ene bluetoothadapter nodig. 

AirPods aan den PS4 verbinden

Wanneer den voorliefde voordat ene bluetoothdongle geproduceerd is plusteken hij arriveert, pak jij hem uit plusteken sluit jij hem aan op jij PS4. Op den dongle zit waarschijnlijk ene synchronisatieknop, waarmee diegene gekoppeld wordt aan den AirPods-oordoppen. Hoe ie synchroniseren precies werkt, ligt zowel aan den dongle zelf. Dus lees even den handleiding voort voordat den zekerheid, zodat jij terdege mat ten ijs komt.

Open nu den oplaadcase van den AirPods (plusteken indien jij ene ander setje oordoppen tweedehands: zet diegene oordoppen te den koppelmodus) plusteken zorg ervoor dat beide toestellen mekaar vinden. Zodra den AirPods zoeken plusteken den dongle te den koppelstand staat, wordt veelal via led-lampjes gecommuniceerd overheen den stand van zaken. Eentje knipperend led-lampje op den adapter wijst hoogstwaarschijnlijk op ie waarheid dat er nog gezocht wordt zoals oordoppen, dus geef ie toestel even den tijdstip. Zodra dat lampje opgehouden is met knipperen, is den waarschijnlijkheid vitaal dat ie verbinden lukken is.

Zodra ie verbinden lukken is, ga jij zoals den instellingen van jij PlayStation 4. Jou gaat dan zoals Toestellen > Audio-apparaten > Apparaatuitgang plusteken geven ginder aan dat alle audio voortaan via den USB-koptelefoon moeten gaan. Jou kunt zelfs klaarmaken dat den AirPods eveneens fungeren indien microfoonoptie, waardoor jij den oordoppen dus zowel indien volledige headset kunt gewoontes. Diegene opties vind jij zowel onder Audio-apparaten, maar dan onder den noemer Audio-ingang.


 • Xbox

  Microsoft maakt geen oude Xbox-games meer backward compatible 16 november 2021 15:11


 • Bad Robot

  Bulletstorm-producent aan den slag onder gamestudio van JJ Abrams 16 november 2021 14:11


 • Sea of Thieves

  Halo-schip keert terug te Sea of Thieves 16 november 2021 14:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd 16 november 2021 14:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty-cheaters kunnen te alle CoD-games verbannen wordt 16 november 2021 14:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader