Halo Infinite behaalt 272 duizend gelijktijdige spelers op Steam


Ermee is ie den uiterst succesvolle Xbox Spel Studios-titel op Steam. Vroeger behaalde Halo: The Master Chief Collection 161 mille toneelspelers plus ie recent uitgebrachte Forza Horizon 5 vrijwel 81 mille toneelspelers. Onderdeel van ie welslagen is dat den multiplayermodus van Halo Infinite kosteloos speelbaar is. 

Overheen den cijfers op Xbox is nog weinig beroemd. Vorige week onthulde Microsoft nog dat Forza Horizon 5 den grootste lancering van eentje Xbox Spel Studios-titel uiteindelijk wasgoed. Te den eerste week worden den racegame wegens zes miljoen toneelspelers gespeeld.

Gisteravond bracht 343 Industries den multiplayermodus van Halo Infinite uit voordat Xbox plus pc. Op 8 december verschijnt den betaalde strijd – Xbox Spel Pass-bezitters kunnen zonder toegevoegd kosten met den verhaalmodus aan den slag.


 • halo infinite

  Eerste seizoen Halo Infinite verlengd totdat mei 16 november 2021 11:11


 • Disney Melee

  Disney komt met mobiele moba Disney Melee Mania 16 november 2021 11:11


 • Microsoft voegt FPS Boost toe aan 37 backwards compatible games 16 november 2021 11:11


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Grand Theft Wagen: The Trilogy – The Definitive Edition is geschiedvervalsing 16 november 2021 09:11


 • Xbox

  Microsoft voegt meer dan 70 games toe aan backward compatibility-lijst 16 november 2021 08:11

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader