Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd


Vroeger wasgoed er hoewel sprake van geruchten overheen Nvidia’s plannen wegens vaststellen Turing-kaarten uit den dood te uitvoeren herrijzen. Den produktie van RTX 20-gpu’s worden te 2020 hoewel geleidelijk afgebouwd, maar zullen post-mortem eentje comeback kunnen maken wegens ie voortdurende tekort aan videokaarten te bevechten. 

Zoals voordien geroezemoes hoewel voorspelde, lijkt ie nep den vernieuwde RTX 2060 uitgerust wordt met 12 GB aan GDDR6-geheugen. Den “12GD”-noemers van Gigabyte te hun EEC-indexering lijkt den geheugenupgrade te vastmaken. 

Of den hoeveelheid CUDA-kernen plusteken kloksnelheid zowel eentje optater hebben gekregen vanuit Nvidia, is nog onbekend. Welnu lijkt eentje “OC”-noemer van Gigabyte te vastmaken dat den partnerfabrikant zelf eentje overklok inbouwt op den oudere gpu.

EEC-indexering van vier nieuwe Gigabyte-videokaarten, vermoedelijk nieuwe varianten van Nvidia's GeForce RTX 2060.

Noch alle EEC-licenties muilen uiteindelijk uit te producten; welnu toont ie aan dat te ieder geval Gigabyte plannen zullen hebben voordat eentje zulke productlijn. Toevalligerwijze is ie vaak Gigabyte diegene met hun vroege EEC-indexering nog (kennisoverdracht overheen) ononthulde producten ‘lekken’. 

Los van Gigabyte heeft nog geen enkele andere partij kennisoverdracht toestaan vallen overheen ie bestaat van nieuwe RTX 2060-producten. Zowel Nvidia zelf heeft nooit informeel gereageerd op eerdere geruchten plusteken/of lekken.


 • Airpods

  AirPods aan den PS4 verbinden: zo doen jouw dat 16 november 2021 15:11


 • Xbox

  Microsoft maakt geen oude Xbox-games meer backward compatible 16 november 2021 15:11


 • Bad Robot

  Bulletstorm-producent aan den slag via gamestudio van JJ Abrams 16 november 2021 14:11


 • Sea of Thieves

  Halo-schip keert terug te Sea of Thieves 16 november 2021 14:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty-cheaters kunnen te alle CoD-games verbannen wordt 16 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader