Shin Megami Tensei 5 komt mogelijk naar pc en PlayStation 4


Dataminers hebben te den Switch-game namelijk files gevonden waar pc plus PlayStation 4 indien platforms wordt gerefereerd. Erin zijn zowel opties te vinden wegens den resolutie plus kwaliteit van den textures plus schimmen aan te stappen – mogelijk voordat den pc-versie.

Vroeger lekte den potentie van eentje pc-versie van den spel alreeds uit via eentje schilderijlijst van GeForce Now, waarin Shin Megami Tensei 5 worden verwoord. Totdat dusver zijn diverse games diegene te den schilderijlijst werden verwoord, heus aangekondigd. Officieel is Shin Megami Tensei 5 te ieder geval noch voordat andere platforms aangekondigd plus eenzaam voordat Switch vacant.

Ie vijfde eindje te den langlopende reeks worden te 2017 alreeds aangekondigd. Ter Shin Megami Tensei 5 willen Nahobino plus zijn vrienden defini watten gered moeten wordt te eentje stervende wereld. Nahobino is eentje scholier diegene zoals eentje andere dimensie wordt getrokken plus zichzelf te eentje post-apocalyptisch Tokio bevindt, waar engelen plus duivels oorlog voeren.


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip te den vel van Vaas te Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11


 • OlliOlli

  Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op 15 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader