Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop


Ter den demo kunnen den Party- plusteken Stretch-modi uitgeprobeerd wordt, voorts trio puzzels wegens uit te trachten. Overmits ie spel vooral gestructureerd is op multiplayer, kunnen toneelspelers ie ter den demo zowel tegen mekaar tapen.

Big Brain Academy: Knappe Koppen komt op 3 december uit op Nintendo Switch plusteken laat toneelspelers via gezinsvriendelijke activiteiten hun hersenen plusteken reflexen op den proefwerk spellen. Men wordt begeleid wegens Professor Lob, diegene met zijn tips den denkprestaties van toneelspelers probeert te verbeteren.

Er zijn vijf categorieën wegens spellen ter te spelen: visie, herinneringsvermogen, ontleden, rekenen plusteken inzicht. Allerlei minigames diegene eronder vallen kunnen met maximaal viertal toneelspelers plaatselijk gespeeld wordt. Zowel schenkkan men online den gegevens van andere toneelspelers downloaden wegens daarginds tegen te vechten.

Hoewel Knappe Koppen vooral op multiplayer is gestructureerd, inhouden ie spel zowel eentje solomodus waarin men dagelijkse oefeningen schenkkan uitvoeren wegens zo den breinscore te verbeteren. 


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Kingdom Come Deliverance

  Kingdom Come Deliverance is viertal miljoen keer verkocht 17 november 2021 14:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader