Embracer Group wil dit fiscale jaar zo'n 37 studio's opkopen


Dat meldde ie nering honingbij ie bekendmaken van den kwartaalcijfers. “Den afgelopen twaalf maanden hebben wij 37 verkrijgen gedaan plus wij willen ruwweg evenveel verkrijgen exporteren te den komende twaalf maanden. Wij hebben op dit uur diverse gesprekken.”

Embracer Group is ie moederbedrijf van THQ Nordic, Deep Silver, Koch Media plus Saber Interactive plus staat er beroemd wegens allerlei kleine totdat middelgrote studio’s overheen te nemen. Ie afgelopen klas heeft ie nering onder andere 3D Realms, Flying Wild Hog, The Gearbox Entertainment Company, Zen Studios, Slipgate Ironworks, CrazyLabs, Aspyr Media plus Ghost Ship Games opgekocht.


 • Saints Row

  Saints Row-reboot uitgesteld zoals augustus 2022 17 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend kosteloos speelbaar 17 november 2021 11:11


 • Switch eShop

  Vanaf ochtend par den Cyberdeals op den Switch eShop 17 november 2021 11:11


 • Pokemon lets go!

  Pokémon Go plus Ed Sheeran kondigen samenwerkingsverband aan 17 november 2021 10:11


 • PlayStation 5

  PlayStation 5: ene klas na release 17 november 2021 10:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader