Halo Infinite is de multiplayershooter die we dit najaar willen spelen


Maar ie zijn tijden waar wij allen aan zullen willen wennen. Te zekere zin is den free-to-play-uitgave van eentje Halo-game eentje iconisch uur. Noch omdat den spel ‘terug is van weggeweest’, maar hoe. Te den game-industrie is iedereen op zoek zoals dé spel, diegene ene waardigheidstitel diegene doorgaat mits toneel. Diegene waardigheidstitel waar jou misschien ter den toekomst welnu eentje vast bedrag vanaf maand voordat gaat vereffenen.

Halo Infinite

Iedere volwassene uitgeverij wil eentje ‘supergame’ lancering. Fifa, Call of Duty plusteken Battlefield staan vooraan ter den rij wegens te wordt omgetoverd van terugkerende release zoals eentje doorlopend contentmodel. Indien jij volwassene multiplayergames speelt, is den release van Halo Infinite slechts eentje voorloper. Vele gaan volgen. Plusteken sneuvelen. Misschien is dat noch watten jou wilde oplezen, maar ie wordt den praktijk.

Gelukkig is er ter den praktijk zowel was nieuwsbericht. Halo moeten volgens Microsoft tien schooljaar meegaan, plusteken met dit fundering zie ik dat nog plaatsvinden zowel. 

Stuiterend (van vreugde)

Even terug zoals voorheen dit week. Ik speel eentje wedstrijdje Capture The Flag ter Big Team Battle (12 versus 12). Ie is mijn eerste wedstrijdje Halo ter watten voelt mits jaren. Ie voelt óók mits eentje ouderwets wedstrijdje Halo. Eentje intact was wedstrijdje Halo. Eentje wedstrijdje Halo 2 of 3, wegens precies te zijn. Plusteken misschien eentje ietsje Reach.

Ik stuiter met eentje Warthog overheen prachtige groene duinen, terwijl ik eentje Banshee zie overvliegen, terwijl iemand zichzelf windrichting den Banshee katapulteert met den nieuwe grappling hook, terwijl iemand ter den passagiersstoel aanhoudend ‘sneller, sneller’ roept, terwijl den walm uit den motor noch vermag verhullen dat ie binnentreden van den vijandelijke onderstel eentje ogenblik voorheen noch helemaal ging zoals ik van tevoren voorbereid had.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite

Maar ie lukt. Den Warthog-sprint zoals den vijandelijke onderstel is eentje welslagen, onzerzijds team staat met 1-0 voordat plusteken den schutter diegene achterop den Warthog staat te smakken behaalt op den terugweg zowaar eentje killing spree.

Anekdotes zijn wieg plusteken lief, maar voorgaande geven vooral aan dat Halo Infinite noch ooit eentje ietsje lijkt op ie Halo dat ontwikkelaar 343 Industries met eindje 4 plusteken 5 voordat ogen had. Halo Infinite heeft met den handling van sommige wapens absoluut gekeken zoals Call of Duty (plusteken ermee Halo 5), maar voorts is Halo Infinite vooral intact hevig Halo. Maar dan wél eentje Halo diegene uitzonderlijk was speelt. Eentje oude Halo.

Eentje goede roman

Den pistol, waarmee jou spawnt, is wegens van te smullen. Ie rumoer, den terugkoppeling, den flickshots: jou zullen er eentje roman overheen kunnen schrijven. Den nieuwe wapens, waaronder eentje logge sniper diegene voertuigen doorboort plusteken eentje soort doelzoekende granaatwerper, voelen mits logische plusteken chaotische aanvullingen op ie kennis wapenkamer. Dat geldt zowel voordat den nieuwe voertuigen. Den nieuwe Gungoose is precies watten ie impliceert te zijn: eentje Mongoose-buggy met eentje granaatwerper. Jou kunt er zelfs Banshees mee uit den lucht vuren.

Halo Infinite

Halo Infinite is vooral intact hevig Halo, maar dan wél eentje Halo diegene uitzonderlijk was speelt. Eentje oude Halo.

Zowel den nieuwe gadgets zijn hevig vermakelijk. Eerst denken jou misschien: watten heb ik aan vijf reserve dashes of eentje soort sonische uppercut? Maar gewoonte zij watten langer plusteken jou ontdekt dat jou met diegene dash sluipschutters kunt ontwijken plusteken jou met jou supersterke punch granaten terug kunt ketsen. Plusteken dan is er nog diegene fantastische grappling hook, waarmee jou zelfs den vlag ter Capture The Flag zoals jou toe kunt voorttrekken. Diegene toestemmen feitelijk nooit meer uit Halo wijken.

Den Halo Infinite-multiplayer is wellicht ter bèta, maar aan den balans is dat noch overheen te zien. Ie spel is intact hevig gepolijst plusteken voornamelijk voorbeeldig ter balans. Den wapens van den Covenant voelen nog watten zwakjes plusteken den Battle Rifle nevel den punch plusteken precisie van eerdere Battle Rifles (of den Battle Rifle uit Splitgate), maar zowel op kleine mits volwassene maps is er voorts weinig op den spoed van zaken aan te merken. Op volwassene maps overheerst puinhoop, op kleine maps overheerst den welbekende triangel tussen granaten, slaan plusteken vuren. Ie voelt plusteken speelt allen uitzonderlijk was. 

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite

Wieg?

Loeren wij zoals ie spel wegens ie strijdveld heen, dan is er welnu ie eentje plusteken ander op den multiplayer aan te merken. Den free-to-play-invloeden zijn meteen te zien ter ie startmenu, bijvoorbeeld. Daarheen kun jou boosters kopen wegens jou ervaringspunten mee op te krikken plusteken den Battle Pass opwaarts te levelen. Ie lijkt eentje smerige methode wegens poen te verdienen, omdat ie progressiesysteem wegens cosmetische items mee vrij te spelen op dit uur hemeltergend traag gaat. Op Twitter heeft ontwikkelaar 343 Industries gedeclareerde op den hoogte te zijn van ie trage progressiesysteem. Er wordt zoals verluidt zoals gekeken.

Daarna springt den volgende stekel ter ie oog: den playlists. Wil jou even snel eentje wedstrijdje Slayer spelen? Dat vermag noch. Jou hebt ter ie hoofdmenu op dit uur slechts nog den voorkeur uit twee type speellijsten, waaronder Quick Play. Quick Play is eentje mengelmoes aan kennis competitieve modi: viertal versus viertal Capture the Flag, Team Slayer, Oddball, et cetera. Jou kunt noch slechts één van diegene modi uitpikken. Dat is stom. Ik wil geen Oddball.

Nu heeft dat laatste weliswaar noch vanaf se te maken met free-to-play-modellen, maar ie is welnu eentje ietsje raar dat 343 Industries voordat eentje dusdanig systeem kiest. Mogelijk wil den ontwikkelaar ie brede publiek dat free-to-play-games speelt ‘dwingen’ voorts te loeren dan Team Slayer. Vooralsnog komt ie noch uit den verf. Laat den mensen zelf selecteren. Dat deden zij namelijk zowel ter Halo 2.

Halo Infinite

Wieg!

Moeten er dus nog watten plaatsvinden? Zeker. Plusteken dat geldt natuurlijk zowel voordat den sponsoring. Den start van Battle Pass seizoen 2 is zoals mei volgend schooljaar geschoven. Te den tussentijd zegt 343 Industries den focus te willen leggen op ie toevoegen van ”events, items plusteken andere content”. Wij gaan ie zien. Te dit bèta zitten verder ‘maar’ trio kleine maps. Dat zullen er ter totaal tien zijn ter den uiteindelijke versie.

Weliswaar is ie moeilijk wegens noch geestdriftig te wordt van dit bèta. Halo Infinite komt dan zowel precies op ie juiste uur. Den Call of Duty-serie zit gevangen ter eentje soort splitsing van Warzone plusteken den jaarlijkse releases, terwijl Battlefield volwassene moeite wegens zowel nieuwe mits oude toneelspelers tegelijkertijd tevreden te stellen. Halo Infinite had ter theorie op veel omgangsvormen mits diegene games kunnen zijn. Eentje diegene inspeelt op trends met eentje battle royale bijvoorbeeld.

Ie is was wegens te zien dat 343 Industries na twee polariserende Halo-games eentje middenweg tussen oud plusteken opzienbarend gevonden heeft. Met ie snellere én free-to-play Halo Infinite probeert Halo mee te groeien met gamers, maar tegelijkertijd oorspronkelijk te blijven. Top: meer wilden wij noch. 

Want watten blijkt nou: Halo heeft geen battle royale nodig. Watten Halo nodig heeft, is eentje handjevol granaten, wapens diegene buitengewoon lekker smakken, voertuigen diegene gezaghebben mits boter ter eentje hete pan, trio feitelijk ontzettend domme teamgenoten plusteken wellicht, ter ie weekend dan, eentje kratje pils. Met watten geluk is dat precies watten wij op 8 december krijgen.

Ie eerste seizoen van den multiplayer van Halo Infinite is nu ter bètavorm uit op pc, Xbox One plusteken Xbox Series S/X. Wij speelden den spel op pc plusteken Xbox Series X.


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11


 • Kingdom Come Deliverance

  Kingdom Come Deliverance is viertal miljoen keer verkocht 17 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader