Hellblade: Senua's Sacrifice-patch verbetert graphics van pc-versie


Ermee wordt den visuele verbeteringen diegene voordien reeds via eentje patch aan den Xbox Series-versie van den spel werden toegevoegd, zowel te den pc-versie verwerkt. Ie gaat wegens realistischer ogende materialen, meer details plus ray-tracing, zo wordt op den Xbox-site gemeld.

Er zijn nu ray-tracing presets op verachtelijk, medium plus schel. “Wij hopen dat dit meer holte aan Helheim toevoegt plus vinden ie massaal dat toneelspelers Senua’s avontuur weer kunnen beleven te eentje nog meeslependere omtrek.”

Den pc-versie van Hellblade ondersteunt nu zowel DirectX 11 plus 12. Zowel wordt Nvidia DLSS plus AMD FSR ondersteund. Totdat slot kunnen toneelspelers nu den functies van den schakelaars op den controller of ie toetsenbord bijstellen. Zowel zijn er presets voordat kleurenblinden.

Hellblade
Hellblade
Hellblade

 • Embracer Group wil dit fiscale schooljaar 37 studio’s overnemen 17 november 2021 11:11


 • Saints Row

  Saints Row-reboot uitgesteld zoals augustus 2022 17 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend kosteloos speelbaar 17 november 2021 11:11


 • Switch eShop

  Vanaf ochtend opstarten den Cyberdeals op den Switch eShop 17 november 2021 11:11


 • Pokemon lets go!

  Pokémon Go plus Ed Sheeran kondigen samenwerkingsverband aan 17 november 2021 10:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader