Kingdom Come Deliverance is vier miljoen keer verkocht


Dat heeft verspiller Embracer Group aangekondigd. Ie spel verscheen origineel ter sprokkelmaand 2018. Te juni 2020 worden nog aangekondigd dat den teller op trio miljoen stond.

Kingdom Come Deliverance draait wegens Henry, ene zoon van ene smid. Hij reist ingevolge ie Middeleeuwse Bohemia nadat zijn hele gat op brute wijze is uitgemoord. Hij zint op wraakneming. Kingdom Come probeert daarbij ene zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting weer te geven waarbij elke preferentie van den speler effect heeft op hoe den wereld plus haar inwoners op den speler reageren.

Den spel scoorde ene 8 op Gamer.nl: “Kingdom Come Deliverance is ene ambitieuze plus unieke role playing spel, diegene rafelt aan den randen. Den middeleeuwse setting is uitermate slim neergezet, den queesten geven jou alle vrijheid plus ie diepgaande vechtsysteem staat met kop plus schouders bovenop den rivaliteit. Veel storende bugs plus ene vertelsel dat halverwege aan sterkte indoet staan echter ene klassieke status ter den weg.”


 • Halo Infinite

  Halo Infinite is den multiplayershooter diegene wij dit najaar willen spelen 17 november 2021 16:11


 • Fortnite

  ‘Chapter 3 van Fortnite begint op 7 december’ 17 november 2021 15:11


 • Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag vacant 17 november 2021 15:11


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader