Nvidia lanceert beeldvergelijker ICAT


Nvidia’s inherent ‘Image Comparison and Analysis Tool’ (ICAT) is, ter tegenstelling totdat sommige andere beeldvergelijkers, geheel kosteloos plus publiekelijk vacant vervaardigd. Den software laat gebruikers zelf screenshots plus videobestanden laden, waarna dit gescynchroniseerd, gepauzeerd plus ter detail vergelijken kunnen wordt. 

Den bedoeling van ICAT is vooral wegens gebruikers zelf te toestaan ondervinden dat Nvidia ‘s zelflerende upscalingnetwerk zowaar ‘huis is dan spatial upscaling’ plus, volgens Nvidia, zelfs scherper dan native renders op hoge resoluties. Desalniettemin zijn gebruikers volledig vrij wegens ICAT op andere wegen ter te zetwerk, indien gewenst.

Rond den lancering van ICAT heeft Nvidia zowel hun inherent ‘Image Scaling’-gereedschap vacant vervaardigd ter den laatste GeForce-drivers voordat hun inherent videokaarten. Den technologie is noch meteen vergelijkbaar met DLSS, maar laat gebruikers afbeeldingen snugger verscherpen op verschillende resoluties. 

ICAT is sinds gisteravond kosteloos te downloaden via den officiële Nvidia-website, hoewel lijkt automatische doorverwijzing zoals den Nederlandstalige pagina vooralsnog dood te stappen. Wanneer gamers ter den Benelux vrij gewoonte mogen maken van den software is nog onbekend.


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nieuwe RTX 2060-kaarten van Gigabyte gelicenseerd 16 november 2021 14:11


 • Illustratie van een Nvidia-gpu in een laptop.

  Nvidia claimt dat DLSS 2.3 huis is dan spatial upscaling 16 november 2021 13:11


 • Bovenaanzicht van de Playdate-handheld van Panic.

  Levering Playdate uitgesteld zoals 2022 12 november 2021 06:11


 • Illustratie van een Intel Alder Lake-processor

  Selecte B660-moederborden toeschijnen geen PCIe 5.0 te ondersteunen 10 november 2021 14:11


 • Computerafbeelding van een Ampere-gpu, te vinden in de RTX 30-videokaarten van Nvidia.

  Mobiele RTX 3080 Ti gespot ter benchmarks 09 november 2021 12:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader