Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl – Bonuslevel #71


Ie is waar: Jacco heeft den afgelopen dagen steenhard Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl gespeeld. Hoewel hij nog oog te oog staat met Cynthia, geven hij te den review op zustersite PU.nl ofschoon eentje voorzichtig vonnis overheen den spel. Voorts hebben Cody plusteken Jacco ie overheen den rampzalige GTA-remasters, meer Metroid Prime-geruchten, eentje mysterieuze spel plusteken eentje prachtig vertelsel overheen Cowie den verloren onnozelaar.

Hier vind jouw den mp3

Kom erbij onze Discord! Via dit listig vermag jouw met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon uitvoeren, is wieg! Dan vermag jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw eentje vraag inzenden? Dat vermag! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plusteken wellicht horen jouw jezelf terug te den volgende cessie!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere omvangrijke platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Pokémon BDSP ligt op straat plusteken hoe wij omgaan met spoilers – Bonuslevel #70 10 november 2021 14:11


 • bonuslevel

  Den Omvangrijke Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend terdege! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Rechtstreeks plusteken den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl Preview plusteken GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10


 • bonuslevel

  Switch Oled Review plusteken den toekomst van Smash Bros. – Bonuslevel #65 08 oktober 2021 14:10

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader