Saints Row-reboot uitgesteld naar augustus 2022


Den voorheen dit klas aangekondigde spel stond werkelijk voordat ene release op 25 sprokkelmaand 2022 gepland, maar dat blijkt noch meer realiseerbaar. Jim Boone, den CCO van Volition, liet weten dat dit er voordat zorgt dat den ontwikkelaar ene zo terdege mogelijk eindproduct vermag maken.

“Onze voorrang ligt via ie maken van den lieve Saints Row-game totdat dusver. Mits wij den spel op den oorspronkelijke datum hadden uitgebracht, zullen wij noch den standaard penetreren diegene wij voordat onszelf hebben gezet plusteken diegene jullie vooruitzien plusteken verdienen. Ie team heeft meer tijdstip nodig wegens onze visie eer aan te uitvoeren. Wij gaan ie finetunen, alreeds gaan wij den spel zonder den hogere kwaliteit noch compleet op den spade nemen.”

Saints Row worden voorheen dit klas tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld. Omdat ie wegens ene reboot gaat, zijn er geheel nieuwe personages plusteken gangs. Speler zijn den leidinggevende van ene nieuwe rommel, diegene samen met drietal computergestuurde personages wordt gerund. Men neemt ie op tegen drietal andere gangs: den Los Panteros, den Idols plusteken Marshall Defense Industries. Ie mikpunt is den andere bendes weg te jagen plusteken zelf ene misdadiger imperium op te opbouw.

Saints Row komt op 23 augustus 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One. Lees hier ene uitgebreide preview diegene op Gamer.nl is verschenen.


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend kosteloos speelbaar 17 november 2021 11:11


 • Switch eShop

  Vanaf ochtend opstarten den Cyberdeals op den Switch eShop 17 november 2021 11:11


 • Pokemon lets go!

  Pokémon Go plusteken Ed Sheeran kondigen samenwerkingsverband aan 17 november 2021 10:11


 • PlayStation 5

  PlayStation 5: ene klas na release 17 november 2021 10:11


 • Activision Blizzard

  ‘Activision-CEO Bobby Kotick wist jarenlang van giftig werkgedrag ge’ 17 november 2021 09:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader