Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise maakt werken plezierig


Te dit uitzetting voordat Animal Crossing: New Horizons ga jij te voorkomendheid onder ie resortplanbureau, dat vakantiehuisjes bouwt op eentje eilandengroep. Vanaf ie vliegveld op jij schiereiland pak jij ie vliegtuig zoals ie resorteiland waar jij werkgelegenheid plus andere gerelateerde faciliteiten gezeten zijn. Zo is er ie kantoorgebouw van ie resortplanbureau, maar zowel eentje leegstaande schoolgebouw plus restaurant – diegene na jouw overkomst natuurlijk noch lang wezenloos blijven staan.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Inherent Stulp & Tuin

Jou werkgelegenheid bestaat simpel medegedeeld uit ie werven van klanten plus vervolgens ie inrichten van eentje stulp plus tuin, afgestemd op den specifieke willen van jij klant. Op ie parelwitte zandstrand ongeacht jij werkgelegenheid ligt den potentiële klanten haast letterlijk voordat ie oprapen; jij hoeft zij schattig maar te toenaderen wegens erachter te komen watten voordat stulp zij te overwegingen hebben. Letterlijk, want ie staat te denkballonnetjes. Zo kun jij eenvoudig den leukste klanten eruit pikken plus bepaal jij zelf welk project jij oppakt.

Den willen van alreeds diegene dieren zijn behoorlijk uiteenlopend plus specifiek. Zo vroegtijdig Bob wegens zijn stulp wegens te toveren totdat eentje binnentuin met fleurige meubels plus intact veel sierbloemen, plus wasgoed ie Lionels grootste wil wegens zoveel mogelijk toiletten te installeren te zijn vakantiehuis. Er zijn meer dan vierhonderd verschillende dieren met elk eentje uniek droomhuis, dus er is toereikend wegens zoals uit te loeren, zonder dat den spel te repetitie valt.

Jou hoeft zowel geen bouwtechniek of bouwkunde te hebben gestudeerd wegens eentje fraaie stulp plus tuin te ontwerpen voordat alreeds diegene dierenvrienden. Happy Huis Paradise maakt gewoonte van den handige ontwerpmodus diegene alreeds te ie basisspel zat, waarmee jij vanuit vogelperspectief eenvoudig meubilair vermag (veraf)plekken plus roteren wegens zij simpelweg te uitpikken. Daarnaast tover jij zonder enige beperkingen of kosten allerlei objecten vanuit den catalogus op den vloer, aan den wanden plus ie plafond. Den catalogus wordt voorts vanzelf aanvullen met nieuwe voorwerpen wanneer jij aan eentje project begint, dus hoe meer jij speelt, hoe meer voorliefde jij hebt.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Zolang eentje restaurant maar overheen eentje twee zetels plus tafels beschikt, plus eentje klaslokaal schoolbanken heeft, kun jij voorts uitvoeren watten jij wilt. Dat geldt zowel voordat den vakantiehuizen: iedere klant heeft maar drietal voorwerpen diegene zij graag terug willen zien te ie eindresultaat, plus voorts ontvang jij carte blanche. Noch jij vaardigheden, maar jij creativiteit wordt vooral uitgedaagd te dit uitzetting.

Leuke beloningen

Natuurlijk zit er zowel eentje determineren leercurve te den spel vervlochten. Indien beginnend designer heb jij noch veel opties totdat jij boeteoplegging plus vasthouden jij jij zoetsmakend met ie plekken van zoveel mogelijk geschikte meubels met eentje bijpassend behang plus parketvloer – noch intact verschillend dan te jij ie hoofdspel doet. Gaandeweg leer jij nieuwe trucjes wegens jij projecten re totdat te den puntjes uit te werken. Denken bijvoorbeeld aan tussenmuren, sfeerverlichting plus visuele resultaten zoals tocht of schitteringen. Ie loont dus zowel wegens terug te omkeren zoals jij oude projecten wegens zij te voorzien van eentje upgrade wanneer jij nieuwe opties hebt vrijgespeeld.

Tegenover alreeds dat werkgelegenheid staat natuurlijk zowel eentje passende beloning. Voordat elk gecompleteerd project ontvang jij eentje (volgens jij leidinggevende) ‘marktconform traktement’, bestaande uit eentje paarduizend poki. Poki zijn noch uit te geven op jij inherent schiereiland, maar kun jij te den winkelzaak op ie resorteiland slijten aan unieke meubels diegene schattig te den uitzetting te vinden zijn, of aan souvenirchocolaatjes diegene jij vermag gewoontes wegens jij omwonenden op jij inherent schiereiland te verleiden totdat eentje vakantiehuisje. Den meubels plus andere spullen diegene jij aanschaft of vindt op ie resorteiland zijn mee te nemen zoals jij hoofdeiland, waardoor jij zowel daarheen lekker aan den slag vermag met ie herinrichten van jij stulp.

Noch jij vaardigheden, maar jij creativiteit wordt vooral uitgedaagd te dit uitzetting

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Werkgelegenheid-privé balans

Diegene wisselwerking met ie hoofdspel plus den content uit den uitzetting is hevig prettig. Jou bijbaantje onder ie resortplanbureau indien designer is eentje leuke verpozing plus eentje heerlijke methode wegens jij creativiteit even den vrije loop te toestaan. Tegelijkertijd speel jij nieuwe mogelijkheden vrij diegene jij vervolgens weer vermag toepassen op jij inherent schiereiland. Zelfs indien jij alreeds honderden uren te den spel hebt gestoken plus elke hectare op jij schiereiland vol is, kun jij tijdens ie ontwerpen van alreeds diegene vakantiehuisjes nieuwe ideeën opdoen plus gaandeweg nieuwe meubelstukken vrijspelen wegens diegene ideeën te verwezenlijken.

Happy Huis Paradise is dankzij diegene integratie met ie hoofdspel eentje stuk geslaagder dan den Animal Crossing-spin-off Happy Huis Designer voordat Nintendo 3DS, watten schattig maar draaide wegens ie inrichten van huisjes plus daardoor te weinig wegens ie lijf had. Weliswaar deelt dit Switch-uitbreiding eentje van dezelfde problemen indien diegene spin-off waar ie te uitgestrekte oprichten op gebaseerd is.

Reeds jouw creaties staan namelijk op afzonderlijke kavels, compleet afgescheiden van jij inherent schiereiland of ie resorteiland. Elke keer indien jij aan project begint, wijs jij voorafgaand op eentje speelkaart aan waar op den eilandengroep ie vakantiehuis gebouwd zou wordt. Er zijn tropische eilanden, wintereilanden plus alles daartussenin, maar ie blijven uiteindelijk maar vakjes diegene jij kiest op eentje speelkaart, diegene voorts op geen enkele methode met elkander verbonden zijn. Jou kunt noch van ie ene zoals ie andere vakantiehuisje wandelen dus.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Uitgezonderd jij zelf raadsbesluit terug te omkeren zoals zo’n kavel – wederom wegens eentje vakje aan te wijzen op eentje speelkaart – zie jij jouw creaties noch meer terug na ie voltooien van eentje project. Jou kunt er eentje plaatje maken plus diegene uploaden zoals jij online portfolio zodat andere mensen jouw designs kunnen bekijken of zelfs jij vakantiehuisjes kunnen bezien, maar voorts is er weinig te uitvoeren rondom jij afgeronde projecten. Dat hoeft noch vanaf se eentje schade te zijn, indien jij maar den juiste verwachtingen hebt. Jou bouwt hier bijvoorbeeld noch aan eentje tweede schiereiland met eentje steeds groter wordende buurt.

Ie voelt welnu indien eentje gemiste waarschijnlijkheid dat jij maar één plaatje vanaf project vermag opslaan te jij portfolio. Jou kunt nog zo’n mooie tuin hebben aangelegd plus eentje prachtig stulp hebben ingericht met meerdere verdiepingen; jij hebt maar één plaatje wegens jij hele project te vertegenwoordigen. Ie is lastig wegens ie interieur vast te leggen op één plaatje, zeker wanneer jij meerdere vertrekken plus verdiepingen kunt gaan construeren. Televisiekanaal indien ie geval is te ie hoofdspel, zijn den online mogelijkheden dus weer aan den magere zijkant.

Bruisend eilandleven

Nog leuker dan ie ontwerpen van vakantiehuizen, is ie inrichten van winkels plus andere faciliteiten op ie resorteiland. Zo word jij gevraagd wegens onder andere eentje schoolgebouw, restaurant plus café te te uitbalanceren. Onder dit opdrachten blijkt maar weer ooit hoe immens veel objecten er te Animal Crossing: New Horizons plus den uitzetting zitten. Of jij nou eentje wokrestaurant, eentje Amerikaans maaltijd of eentje pastabar wilt construeren: alle bouwstenen zitten te ie spel, jij hoeft zij schattig maar te plekken.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Te tegenstelling totdat den vakantiehuizen geven dit faciliteiten welnu ie instinct dat jij dieren samenbrengt plus er eentje samenleving vormt op ie resorteiland. Den schoolgebouw heeft eentje schoolmeester plus leerlingen plus jij kunt er zelfs gastlezingen bijwonen. Te ie restaurant trek jij dagelijks nieuwe recepten op onder den chefkok plus onder ie café trek jij take-out. Ie schenken ontiegelijk veel voldoening wegens noch schattig jij inherent ontworpen faciliteiten totdat leven te zien komen, maar ermee zowel ie resorteiland zelf te zien opbloeien. Ie is daarom spijtig dat er maar relatief weinig van dit soort voorzieningen te den uitzetting zitten, plus dat ie noch mogelijk is wegens zij zowel op jij inherent schiereiland te construeren. Dat zullen dit uitzetting namelijk re paradijselijk maken.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Huis Paradise is nu verkrijgbaar te den Nintendo Switch eShop of indien onderdeel van ie Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-lidmaatschap.


 • Six Days in Fallujah

  Controversiële spel Six Days te Fallujah uitgesteld zoals staart 2022 18 november 2021 10:11


 • Sam & Max: Beyond Time and Space

  Remaster van Sam and Max: Beyond Time and Space onthuld 18 november 2021 10:11


 • Activision Blizzard

  PlayStation-baas uit zorgen overheen beschuldigingen Activision-CEO 18 november 2021 09:11


 • Update: PlayStation 5 kopen: Alle winkels plus verwittiging op eentje rij 18 november 2021 09:11


 • Monster Hunter Rise

  Sonic-kleding voordat Monster Hunter Rise aangekondigd 18 november 2021 07:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader