Loop Hero komt op 9 december voor Switch uit


Dat hebben verspiller Devolver Digital plus ontwikkelaar Four Quarters aangekondigd. Ie spel verscheen te maart dit klas alhoewel op Steam, GOG plus Humble Store.

Loop Hero laat toneelspelers selecteren tussen verschillende schoolklassen plus kaartendecks. Vervolgens gaat men op eentje random gegenereerd avontuur, waardoor geen speelsessie idem is. Toneelspelers usances mythische kaartspel wegens vijanden, panden plus terreinen te plekken plus zo ie hoofdpersoon eentje unieke loop te toestaan geoefend. Toneelspelers kunnen eentje overleverskamp uitbreiden tijdens elke speelsessie. 

Loop Hero scoorde eentje 8 op Gamer.nl: “Loop Hero combineert genres, maar ie resultaat is uitermate inherent. Dit mysterieuze deckbuilder annex roguelite annex towerdefensegame is daarenboven veel dieper dan-ie op ie eerste gezicht lijkt. Ie kost even watten moeite den spelmechanieken te leren kennis, maar jij krijgt ginder eentje uitermate spelletje voordat terug waar jij met gemakkelijkheid verslingerd aan raakt.”

Hieronder is eentje nieuwe trailer te zien.


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11


 • Yooka-Laylee and the Impossible Lair

  Tencent koopt minderheidsbelang te Yooka Laylee-ontwikkelaar 18 november 2021 16:11


 • Battlefield 2042

  Eerste patch voordat Battlefield 2042 uitgebracht 18 november 2021 16:11


 • Elex 2

  Den verschillende facties van Elex 2 18 november 2021 15:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader