PlayStation-baas uit zorgen over beschuldigingen Activision-CEO


Bloomberg meldt dat Ryan den e-mail gisteren zoals PlayStation-werknemers stuurde. Hij reageert ermee op eentje vroeger dit week verschenen wetsartikel van Bloomberg waarin wordt geclaimd dat Kotick jarenlang op den hoogte wasgoed van project, seksuele vreesaanjaging plus giftig werkgedrag op den werkvloer van ie concern.

Ter den e-mail meldt Ryan dat hij plus ie leiderschap tijdens Sony “ontmoedigd plus verbouwereerd” is overheen den potentie dat Activision “noch toereikend heeft gedaan wegens den diepgewortelde cultuur van discriminatie plus vreesaanjaging aan te pakken”.

Ryan zullen zowel hebben gemeld dat hij nadat ie Bloomberg-artikel overheen Kotick worden gepubliceerd, meteen voeling heeft opgenomen met den uitgeverij “wegens onze enorme zorgen te uiten plus te vragen hoe zij den claims diegene ter ie wetsartikel vervaardigd wordt gaan beetgrijpen.”

Na ie uitkomen van ie wetsartikel van Wall Street Journal heeft ie raad van bestuur van Activision Blizzard eentje statement zoals zonder gebracht waarin men hun toeverlaat uitspreekt wending Koticks leiderschap. honderdvijftig werknemers van ie concern begonnen kort daarna met eentje werkstaking.


 • Alles watten wij weten overheen Rainbow Six Extraction 18 november 2021 17:11


 • WWE 2K22

  WWE 2K22-vernieuwingen onthuld 18 november 2021 17:11


 • Yooka-Laylee and the Impossible Lair

  Tencent koopt minderheidsbelang ter Yooka Laylee-ontwikkelaar 18 november 2021 16:11


 • Battlefield 2042

  Eerste patch voordat Battlefield 2042 uitgebracht 18 november 2021 16:11


 • Elex 2

  Den verschillende facties van Elex 2 18 november 2021 15:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader